Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

URO

Afholdt event

URO

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

17 maj 2021 kl. 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I starten af september udgav URO sin debut EP, hvor singlen’Når Jeg Blir’ Til Jord’ er blevet P3’s Uundgåelige. I efteråret er han med som support på hele Artigeardit’s Danmarksturné. Han har netop udsolgt to koncerter på URBAN 13 på et par døgn og annoncerer nu koncert i Pumpehuset i København og Atlas i Aarhus.

Tidligere på året udgav URO singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand På En Nat’, der illustrerede hvilken dygtig historiefortæller han er, som fortæller anekdoter igennem uvante vendinger og skæve beskrivelser. Det resulterede i debut EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor den hudløse ærlige single ’Når Jeg Blir’ Til Jord’ er blevet P3’s Uundgåelige. URO er lige nu med på Artigeardit’s Danmarksturné, hvor de besøger 25 byer i alt. Senest udsolgte han to koncerter på URBAN 13 på et par døgn.

På grund af den store efterspørgsel annoncerer URO nu koncerter på Atlas i Aarhus onsdag d. 25. november 2020 i samarbejde med SPOT Festival og Pumpehuset i København fredag d. 22. januar 2021. GAFFA skriver om URO og hans debut-EP: ’Og det er rigtig fedt at stifte bekendtskab med en ny, lovende artist, der ikke lyder som nogen anden.’ ’Ikke desto mindre er det i sig selv positivt bemærkelsesværdigt med en artist, der både synger, skriver og producerer uden at lyde som nogen anden i en tid i dansk hiphop, hvor mange andre synes at følge den samme opskrift.’ URO er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder. URO er bragt til live af den 24-årige Jeppe Kronback, der har fundet situdtryk i mødet mellem pop, hiphop og RnB.

OBS! På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .