Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

US US / US ELSE / ELSE US / ELSE ELSE

Afholdt event

US US / US ELSE / ELSE US / ELSE ELSE

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

28 maj 2024 - 29 maj 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Din puls er din manifestation i verden. Allerede fra tilblivelsen. 

Vidste du, at det ufødte menneskes hjerteslag i livmoderen er 135 slag i minuttet og det svarer til samme antal BPM (beats per minute), som en DJ bruger til at bringe et gulv fuld af dansende mennesker ind i en tilstand af eufori? At manifestere en kinæstetisk puls på egen krop har potentialet til at føre dig ind i flere erfaringstilstande: Fra afslappet og tilfreds, som når du vugger en baby i søvn, til euforisk og transcendental, som når du bevæger dig til rytmen fra højttalerne til en fest. Din krop bruger bevægelse til at skabe oplevelser.

En immersiv danseforestilling for to dansere og en musiker, der undersøger kinæstetisk oplevelse med udgangspunkt i enkelt puls og to dansende kroppe drevet af en insisterende, lagdelt lydkomposition. Pulsen udvikler sig over tid, imens danserne guider publikum til oplevelsesmæssige og empatiske tilstande, der sammensmelter og multiplicerer såvel performer som publikum.


Idé og koncept Tim Matiakis og det kunstneriske hold Koreografi og medvirkende Tim Matiakis og Rachel Tess Lysdesign Jacob Bjerregaard Komponist og musik Ulrich Ruchlinski Foto Mathias Broe og Kim Bech

Arrangør

Teater Momentum skaber og præsenterer dansk og international scenekunst.

Momentum og er kendt for Momentum-modellen, hvor teatret hver sæson ansætter nye kunstneriske profiler til at udvikle forestillinger med nyskrevet dramatik og et skarpt blik på samtiden. Derudover giver Momentum scene til en række nationale og internationale teaterkompagnier, samt turnerende teatre, ligesom vi præsenterer forestillinger rundt i byen og på Fyn. 

Momentum er din udvidede dagligstue med plads til samtaler om stort og småt, gerne med udgangspunkt i din teateroplevelse. Under sloganet Hver dag er en ny oplevelse præsenterer Momentum hver sæson en bred vifte af indhold. Alt lige fra cirka 40 forskellige teaterforestillinger, dans, 2 musikfestivaler til diverse talks, foredrag smagsoplevelser, poetry slam og virkelig meget mere. Teater Momentum blev grundlagt i 2005.

Lokation

Teater Momentum, Ny Vestergade 18, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .