Spring til hovedindhold

Utopia

Utopia

Fra DKK 310,00

Sted

Dato

28 feb 2025 kl. 21:00 - 01 mar 2025 kl. 05:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Så sker der endelig igen, Utopians. I anledningen af 10-års jubilæet for psytrancefesten Utopia, samles vi i København den 28. februar 2025 i den store Kransal i Pumpehuset. 

Det første Utopia blev afholdt den 27. februar 2015 på Train i Aarhus. Igennem tiden har vi været heldige at kunne opleve nogle af verdens største artister, noget af verdens smukkeste deco, spirituel VJ mapping og nogle af de mest kraftfulde lydsystemer, som findes. 

Til jubilæet kan du forvente en opsætning i verdensklasse, stort laser show, en masse UV, nogle helt nye navne på plakaten, et stjernespækket lineup og en stemning som kun findes til Utopia! Vi er igang med at bygge vores egen kæmpe træscene, som bliver VJ mappet hele natten. 

Har du ikke været til et Utopia, så skal det opleves! 

Lineuppet afsløres løbende. 

Navne som der har gæstet Utopia igennem tiden: Neelix, Vini Vici, day.din, Phaxe, MadTribe, Onkel Dunkel, Fabio & Moon, Digicult, Waio, Earthling, Audiomatic, Undercover, Outsiders, Emok, imaginarium, Morten Granau, Ghost Rider, Zyce, bizarre Contact, Ranji, Hatikwa, Symphonix, Upavas, Metronome, Earth Space, Braincell, Melting Point, Aum Shanti, Magik, u Recken og mange flere.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori