Vaccination - Tør vi? Tør vi lade være?

eventet sluttede

Vaccination - Tør vi? Tør vi lade være?

Billetter fra DKK 100,00

Dato

07 sep 2014 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

VACCINATION - TØR VI? TØR VI LADE VÆRE?

Ann-Charlotte Stewart Ph.d. er tidligere international kræftforsker fra Sverige, som deltog i de indledende udviklingsfaser af det, der senere blev til HPV-vaccinerne Gardasil og Cervarix. Hun arbejdede 10 år i industrien med fokus på HPV. Efter sin Ph.d. afhandling i 1993 ved Department of Medical Genetics ved Universitetet i Uppsala i Sverige arbejdede hun ved The Cancer Center ved University of New Mexico, Albuquerque, USA, hvor hun fortsatte studiet af HPV og dets formodede rolle i forhold til livmoderhalskræft.

Carsten Vagn-Hansen Radiodoktoren er læge, sundhedskonsulent og TV-læge på DK4. Han har ofte kritiseret overdreven brug af medicin på grund af de u erkendte bivirkninger og på grund af den passivitet, der ledsager medicineringen. Hans anbefalinger af naturlige behandlingsformer har gjort ham upopulær i sundhedsvæsenet, men populær og velanset i det folkelige Danmark.

FOREDRAG (på engelsk; Power Point på dansk udleveres). Afslørende viden om bl.a. HPV-vaccinens virkninger og bivirkninger vil blive fremlagt af Ann-Charlotte Stewart, der har været med til at udvikle vaccinen. Desuden vil foredraget handle om børnevaccinations programmet i Danmark sammenlignet med andre landes, samt om der er mulighed for at hjælpe nogle af dem, der er hårdt ramt af bivirkninger. Henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om vacciner: Familier, der står over for et valg om deres børns vaccination samt alternative behandlere og læger, der får spørgsmål om vaccinationer.

Ann-Charlotte Stewart er meget kritisk over for den information, befolkningen får af sundhedsmyndighederne om vacciner. Vi får at vide, at vacciner er "sikre og effektive" - men er de virkelig det? Lægemiddelproducenterne fortæller åbent og klart om de mange og ofte alvorlige bivirkninger, som er knyttet til vaccinerne. Men vore sundhedsmyndigheder fejler overordnet ved at undlade at give oplysningerne videre til patienterne om disse kendte og alvorlige farer.

PANELDEBAT (på dansk) med: Ann-Charlotte Stewart og Carsten Vagn Hansen, Else Jensen fra Vaccinations Forum og Heidi Riishøj fra SundhedsRådet samt en HPV-vaccineskadet person.

Fire danske organisationer er gået sammen om at arrangere denne spændende begivenhed med forsker Ann-Charlotte Stewart, der for første gang besøger Danmark og præsenterer sin opsigtsvækkende og enestående viden om vacciner og vaccinationer.

GA IKKE GLIP AF DENNE EVENT PRÆSENTERET AF

VaccinationsForum, May Day, SundhedsRådet og Landsorganisationen NaturSundhedsrådet.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .