Vælg selv brunch på Bryggen - Spar 10% ved online bestilling

Vælg selv brunch på Bryggen - Spar 10% ved online bestilling

Fra DKK 155,00

Sted

Flere tidsrum

6 februar 2023 - 29 marts 2024

Beskrivelse

Frisk og farverig byg-selv-brunch på Bryggen!

Hos Café Nöah sammensætter du selv din brunch. Vælg 5 eller 7 retter fra menuen, der består af små anretninger lavet af de bedste råvarer fra lokale og populære producenter. Bagværket kommer fra Lagkagehuset, mange af råvarerne er økologiske, og alt fra dressinger til chiagrød er hjemmelavet.

Sund eller syndig?
Du vælger helt selv, om din brunch skal være syndig eller sund, eller måske begge dele. 

Sæt tænderne i en lækker blød french toast med friske bær og karamel, eller smag Nöahs hjemmelavede blå spirulina-Chiagrød med bær og kokoschips.

Nyd et friskpresset ingefær-rødbede shot, og en god kop øko-kaffe fra city Roast, eller te fra Perch's. Du kan også fuldende oplevelsen med et glas cava. Og så laver Café Nöah de bedste smoothies, som du også kan tilkøbe. Prøv f.eks. deres blåbær-smoothie, der smager af sol og sommer!

Brunch, byliv og badestrand.
Café Nöah ligger på den populære promenade på Islands Brygge, og når vejret tillader det kan du nyde din byg-selv-brunch på caféens store terrasse. Herfra er der direkte udsigt til vandet og promenaden, som altid fyldes af liv og god stemning i sommerhalvåret. Nöah ligger ved siden af den fine by-strand, badevigen, som er Islands Brygge nye strand.
Lokation

Cafe Nöa`h, Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .