Vær mere tryg når dit barn bliver syg

16 aug 2019 kl. 10:00 - 11:15

Osramhuset (store sal), Valhalsgade 4, 2200 København

Kære småbørnsforældre!
Vil du gerne vide mere om hvordan man som forælder håndterer pludselig opstået sygdom hos børn? Og blive bedre til at vurdere hvornår symptomer kan ses an derhjemme? Og hvis ikke, blive bedst muligt forberedt på lægebesøg?
Så kommer Læger Formidler - en gruppe læger der bl.a. står bag podcasten Trygge Forældre - til Osramhuset på Nørrebro i København og holder endnu et hyggeligt og lærerigt arrangement for dig.
I en hyggelig atmosfære fortæller vi om SAFE!-cirklen, der er en huskeregel, vi har udviklet til vurderingen af det syge barn. Vi tager en snak om hvilke symptomer du kan se an derhjemme, og hvornår du skal søge læge og hvordan du bedst kan forberede dig på lægebesøget.
Podcasten Trygge Forældre har eksisteret siden juli 2017. I podcasten fortæller forskellige læger og andre fagfolk om hvordan man bliver tryg ved at håndtere sygdom hos sine børn. Udover podcasten laver vi små film og blogindlæg (tirsdagsinfo), hvor vi giver gode råd om sygdom hos børn. I kan finde os på vores hjemmeside www.laegerformidler.dk, facebook https://www.facebook.com/laege... eller instagram https://www.instagram.com/laeg... 

Eventet koster et symbolsk beløb på 30kr, som vil blive brugt på kaffe og snacks :) Småbørn er selvfølgelig velkomne!

Billet UDSOLGT