Væren & Vin #8 - Filosofisk Speed-Dating

28 jun 2018 kl. 19:30 - 21:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Kærlighed

Tid

Lykke

Mening

Væren


Vi har været langt omkring i Væren & Vin siden vi startede i oktober sidste år. Det er den sidste gang inden sommerpausen og denne gang gør vi det på en lidt anderledes og helt særlig måde. Vi kører nemlig filosofisk speed-dating! Vi skal sammen repræsentere de forskellige emner, med både egne erfaringer og som altid med inputs fra de store tænkere.

Alle er velkomne, om du har været til samtlige Væren & Vin eller dette er din første gang (så er du heldig at få en helt særlig indgang).

Vi glæder os til at se jer!

Søren, Nicolai og Absalon

PRIS: 50 kr. Et glas vin inkluderet i prisen. Der er begrænsede antal pladser, så hvis du vil sikre dig en billet, så køb her. Overskydende billetter sælges i baren.

HVOR: Tårnværelset på 3. sal

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

Kærlig hilsen

Nicolai, Søren og Absalon

Hvad er Væren & Vin?

Heidegger skrev Væren & Tid. Sartre skrev Væren & Intet. Nu kommer Væren & Vin. Et uformelt filosofisk samtalearrangement, som tager udgangspunkt i, at alle kan filosofere. Vi vil i fællesskab være nysgerrige i et forsøg på at opnå større forståelse for fænomener, som alle mennesker kan relatere til. Vi springer de tungeste teoretiske mellemled over, tilføjer noget sjov og tager udgangspunkt i egne erfaringer. Alt imens vi drikker en masse god vin, selvfølgelig.

______________________________________________________

Væren & Vin er en del af AHA! i Absalon.

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Væren & Vin den 28. juni

Salg lukket