Event aflyst

Værk&Vinyl 250års special Bent Fabricius Bjerre og Niels Barfoed

DKK 145,00

Sted

Dato

23 apr 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Kom med til Værk & Vinyl, et mix af samtale og vinylplader på grammofonen.

I forbindelse med Gyldendals 250års jubilæum har forlagsredaktør og vinyl-elsker Ole Knudsen inviteret Bent Fabricius Bjerre og Niels Barfoed.

Sammen dykker de ned i Gyldendals gamle vinyler med stemmer fra Martin A. Hansen, Frank Jæger, Klaus Rifbjerg, Karen Blixen mfl. 

Fabricius Bjerre har lovet at spille et nummer for os, så udover pladespilleren har vi også klaveret med på scenen denne aften.

18.00 Port og bar åbner

18.30-19.00 Talk

20.00 Vi går kulturelt mættede hjem

Arrangør

Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.

Lokation

Gyldendal Gyldendal, Pilestræde 51, Indgang via porten , 1001 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .