spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Værket

Afholdt event

Værket

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

31 mar 2018 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Københavnsk sekstet dannet i 2014. De dgav debutalbummet "Jealousy Hits" i 2016.

Gruppen har spillet en masse koncerter i ind- og udland, heriblandt Roskilde Festlval i 2016 og 2017, og er aktuelle med et nyt album i efteråret 2018.

Soundvenue skrev om deres koncert på Roskilde Festival '17:
"Fra start greb de publikum med deres imponerende kompromisløse, moderne version af 70’ernes progressive rockmusik med kun skuldertræk tilovers for gængse sangstrukturer og jagt på omkvæd og nemme point. Vi taler den gode gamle skole af middelalderforelsket rock med King Crimson og Yes, men også lidt nik til nyere stadionbands om Muse – uden dog at lade guitarmusklerne overdøve de mere subtile elementer."

_______________________

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ Forsalg: 40 kr.

Arrangør

Lokation

HeadQuarters HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .