Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Værksted: Stukkatørens verden

Afholdt event

Værksted: Stukkatørens verden

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

01 sep 2019 kl. 10:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Værksted: Stukkatørens verden

Bliv lærling for en stund! Bevæbnet med piskeris og spatel begiver vi os ud i stukkens stadier af modellering, formgivning og støbning. I stukkatørens verden gælder præcision, timing og tålmodighed, når vi skal lærer om, hvordan gipsen skal ”sætte sig”. Du får mulighed for at støbe dit eget lille ornament, mens vi kigger med, når mester Peter Funder drejer en roset.

70’ernes sænkede lofter var lige ved at få stukkatørfaget til at lukke og slukke. Heldigvis har nyere tids fokus på ombygninger og restaurering betydet, at de cirka 25 faglærte stukkatører i Danmark faktisk har nok at arbejde med. Stukkatørfaget blev rigtig stort dengang i 1860’erne, da arkitekterne syntes, at alle bygninger, og ikke blot palæer og herregårde, skulle prydes med gipsornamenter.

Peter Funder fra Brdr. Funder Stukkatører er både Oldermand for stukkatørenes laug og en af de få håndværksmestre i faget herhjemme. Han kan fortælle vidt og bredt om teknikker, historie og værkstedets spændende restaureringsarbejder og kunstproduktioner fra Nicolai Eigtved til Bjørn Nørgaard.

NB. Husk at tage tøj på, der må blive beskidt!

Max kapacitet 10 personer, Min. 13 år

Pris 200 kr/u. 20 år 50 kr. inkl. kaffe

Arrangør

Arbejdermuseet ligger i Rømersgade lige ved Nørreport Station i den historiske forsamlingsbygning fra 1879. Køb billetter her til arrangementer på Arbejdermuseet.

Lokation

Arbejdermuseet Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .