Spring til hovedindhold

VAFFELLØBET - SJOV, HYGGE OG MOTION FOR HELE FAMILIEN

VAFFELLØBET - SJOV, HYGGE OG MOTION FOR HELE FAMILIEN

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

17 aug 2024 kl. 10:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom og udforsk den skønne natur i og omkring Allindelille Fredskov til dette sjove motionsløb, hvor der er plads til hele familien.

Allindelille Idrætsforening kan byde på et brag af et børneforhindringsløb. Her skal masser af forhindringer forceres langs den knap 2 km lange bane. Banen er trafikfri.

Har du lyst til at løbe eller gå en tur i den naturrige Allindelille Fredskov, så vælg mellem en tur på 5 eller 10 km. Her er ingen stor løbeerfaring nødvendig - der er plads til alle.

Alle ruter starter og slutter ved Allindelille Idrætsforening på Allindelille Friskole. Efter strabadserne er der vafler ad libitum til alle betalende deltagere.

Pris for deltagelse: 60 kr. for 5 og 10 km. 40 kr. for børneruten. Prisen inkluderer fælles opvarmning, startnummer, væske på depot og så mange vafler du kan spise.

Der er medaljer til alle børn.

Tilmeld dig via www.billetto.dk eller https://smex-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=www.allindelille%2dif.dk&umid=b63bc5d2-9421-4a2b-a52c-dc940aecbdc1&auth=60e8f7dcbdb500753ad1ae38a8a5fef231b25934-0abf8d0d618fc122a44ad79e6122471a42f1da98 senest d. 12. august 2024. 

Du kan også tilmelde dig på dagen for en merpris af 20 kr.

Mød op fra kl. 10.00 og senest kl. 10.30 for at få dit startnummer. Den legendariske fællesopvarmning starter kl. 10.45 og løbet starter kl. 11.00

Vel mødt Allindelille IF

Arrangør

Lokation

Allindelille Friskole / Allindelille IF, Skeevej 23, 4100 Ringsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori