Event aflyst

VALBY:DOX - The Story of Plastic

Gratis

Sted

Dato

26 mar 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Aqua-Lene havde ret i én ting: vi lever i en plastikverden. Fra mikrofauna og fisk, til uendelige engangsprodukter, der skylder op på strande overalt på kloden.

De dybere årsager til den katastrofale, menneskeskabte udvikling er imidlertid flettet sammen i et globalt net af markedskræfter, der afhænger af fossile brændstoffer og som holder kloden i et jerngreb.

Plastikinvasionen kan synes total, men måske er der alligevel plads til forandring. Første skridt er at blive bevidst om plastikproblemets egentlige placering i en global fortælling, og det første skridt starter her.

Program

Velkomst og introduktion af 'The Story of Plastic' ved Kirsten Henriksen fra Miljøgruppen i Valby Lokaludvalg og CPH:DOX.

Herefter vises 'The Story of Plastic', hvorefter der er mulighed for at stille Kirsten Henriksen spørgsmål vedrørende lokale muligheder for klimatiltag.

VALBY:DOX

Visningen finder sted i forbindelse med CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, der er en af verdens største dokumentarfilmfestivaler. Festivalen finder sted fra 18. til 29. marts 2020.

I 2020 er CPH:DOX gået sammen med Valby Kino, Valby Kulturhus og Valby Bibliotek for at skabe VALBY:DOX, som bringer festivalen til Valby. 

I den forbindelse kan du opleve en række dokumentarvisninger i Valby, se nedenfor. 

Her kan du også opleve VALBY:DOX

Kommer snart.

Praktisk information

 • Dato og tidspunkt: Torsdag 26. marts kl. 19.30. Arrangementet varer ca. 2 timer
 • Sted: Teatersalen, Valby Kulturhus
 • Billetter: Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Arrangør

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .