VALBY:DOX - The Story of Plastic

26 mar 2020 kl. 19:30 - 21:30

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Aqua-Lene havde ret i én ting: vi lever i en plastikverden. Fra mikrofauna og fisk, til uendelige engangsprodukter, der skylder op på strande overalt på kloden.

De dybere årsager til den katastrofale, menneskeskabte udvikling er imidlertid flettet sammen i et globalt net af markedskræfter, der afhænger af fossile brændstoffer og som holder kloden i et jerngreb.

Plastikinvasionen kan synes total, men måske er der alligevel plads til forandring. Første skridt er at blive bevidst om plastikproblemets egentlige placering i en global fortælling, og det første skridt starter her.

Program

Velkomst og introduktion af 'The Story of Plastic' ved Kirsten Henriksen fra Miljøgruppen i Valby Lokaludvalg og CPH:DOX.

Herefter vises 'The Story of Plastic', hvorefter der er mulighed for at stille Kirsten Henriksen spørgsmål vedrørende lokale muligheder for klimatiltag.

VALBY:DOX

Visningen finder sted i forbindelse med CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, der er en af verdens største dokumentarfilmfestivaler. Festivalen finder sted fra 18. til 29. marts 2020.

I 2020 er CPH:DOX gået sammen med Valby Kino, Valby Kulturhus og Valby Bibliotek for at skabe VALBY:DOX, som bringer festivalen til Valby. 

I den forbindelse kan du opleve en række dokumentarvisninger i Valby, se nedenfor. 

Her kan du også opleve VALBY:DOX

Kommer snart.

Praktisk information

  • Dato og tidspunkt: Torsdag 26. marts kl. 19.30. Arrangementet varer ca. 2 timer
  • Sted: Teatersalen, Valby Kulturhus
  • Billetter: Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.