Spring til hovedindhold

Valbyparken: Urtevandringer og sanketure

Valbyparken: Urtevandringer og sanketure

Fra DKK 250,00

Sted

Flere tidsrum

25 april 2024 - 6 oktober 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Drømmer du om at komme tættere på den danske natur og lære om de vilde danske medicin- og spiseplanter?

I 3 timer denne dag skal vi vandre i Valbyparken og møde sjove, lækre, velsmagende, anderledes, interessante og usædvanlige planter.


Du vil lære om urternes egenskaber, hvordan du anvender urterne sundhedsfremmende og ved ubalancer. Samtidig er mange af vores vilde planter vidunderlige spiseplanter. Derfor skal vi snakke om: hvordan du kan tilføje de vilde vidunderlige urter til din mad, deres smags karakterer, sundhedsfremmende og kulinariske egenskaber samt hvad deres kvaliteter er som råvarer i dit køkken.

Vi skal smage, røre, se og røre planterne, opdage dem med vores sanser.

- HUSK bøtter og poser, sådan at du kan tage urter med hjem.

Planterne vil ændre sig i løbet af året, da sæsonen ændre sig, til tider hurtigt - således vil planterne være nogle helt forskellige fra forår til sommer til efterår. Oftest også fra måned til måned.

Du kan møde planter som: Martsviol, mælkebøtte, hvidtjørn, birk, ask, febernellikerod, gul snerre, kartebolle, hyld, perikon, kløver, glat-burre, vejbred, røllike, skræppe, peberrod, gråbynke, vild gulerod, slåen, hindbær og mangemange flere.....

Vi brygger en tur-TE af urter vi finder på vores vej. Som afslutning drikker vi den og andre urtebryg, jeg har medbragt - HUSK derfor din egen kop!

Jeg hedder Rosanna og er uddannet phytoterapeut (urteterapeut) fra Urteskolen og har Nordisk Urtekundskab. For at læse mere om mig og urter, kan du besøge Nordisk Urtekundskab på Facebook, Instagram eller min hjemmeside www.nordiskurtekundskab.dk

Det praktiske:

Pris:
Voksen 250 kr.
Barn 7-12år 100 kr.
Barn 0-6år gratis

- Vandringen tager 3 timer og vi går ca. 3 km.

- Børn er velkomne - vær opmærksom på at turen som udgangspunkt er anlagt på voksne.

- HUSK: passende tøj, notesbog, kop, bøtter og poser til at samle planter i.

Skriv til mig på nordiskurtekundskab@gmail.com hvis du har spørgsmål om turen, om urterne er nogle nye eller noget tredje.

Jeg glæder mig til at dele et par timer i urternes tegn med dig.

Kærligste Urtehilsner Rosanna

Arrangør

Lokation

H/F Musikbyen, Tudsemindevej 25, 2450 København

Headliner

Rosanna Damstoft
Urteterapeut og naturformidler

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori