Valentines special: En kærlighedsaften (Palma de Mallorca)

17 feb 2018 kl. 16:00 - 22:00

Isla Mallorca & Spa, Carrer de Pilar Juncosa, 07014 Palma


VALENTINES SPECIAL - KUN FOR PAR.

Valentines står for kærlighed og romantik – hvordan skal jeres dag og aften være? Hvad med at give hinanden en uforglemmelig kærlighedsgave?

Læs mere her:
Vi har sammensat en kærlighedsrejse til jer – en rejse hvor I som par får mulighed for at nyde jeres kærlighed – gøde den og bare nyde et par dage eller mere i varmen.

Bare 3 timers flyrejse og så byder foråret jer velkommen. I checker ind den 17 februar (eller før hvis I ønsker) på det smukke 4 stjernet Islamallorca hotel med spa, wellness og træningscenter.
I bliver hentet på hotellet klokken 16.00 og bliver eskorteret over til kærlighedsrummet, hvor kærlighedskoncerten finder sted.

Sørens musik har en helt speciel virkning på hjertet. Hvis I åbner op, kan vibrationerne virke healende. I kan opleve hvordan vi sammen transformerer energien, mærker en samhørighed og det givende, i at være i en samskabelse.

Denne aften vil I sikkert mærke noget, der altid har været der, men som de fleste har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde bare fordi vores hjerte måske er blevet knust i tidligere forhold, men en visdom der i al sin sårbarhed kan bruges til at omkranse vores parforhold og styrke det endnu mere. I får også mulighed for gennem koncerten at mærke hvordan jeres kærlighedsbånd til hinanden forstærkes. Det er tid til at nyde hinanden og jeres kærlighed.

Efter koncerten byder vi på en romantisk dinner på det 4 stjernet hotel. Og med efterfølgende overnatning og morgenmad. Hvis I har lyst til at blive længere er I hjertens velkomne.

Cirka program:
Klokken 16.30: En guidet hjertemeditation ved erfaren meditationslærer (dansk). (Cirka 20 min). Det kræver absolut ingen erfaring med meditation men er en måde, at åbne hjertet på, så vi sammen kan modtage kærligheden endnu lettere.

Derefter vil Søren med højtlæsning åbne op til sårbarheden, og danne rammen om et kærlighedens-emne i den nye tid. Ordene fortolkes igennem den tilhørende kærlighedssang, inden vi mærker stilheden.

Hvis i har lyst, så deler vi vores fælles indsigter og tanker efter hver sang. Hvis I bare vil nyde musikken og hinanden, så er det det I gør.

Vi er cirka 4 par til koncerten.

Gå hjem med fornyet kærlighedsenergi og en positiv tiltrækning på jeres parforhold.
Og vigtigt at sige; I er velkommen til bare at sidde og lytte:)

Her er en PDF med alt det praktiske: http://bit.ly/2BO7Nwj

Håber vi ses <3

Søren er en passioneret sangskriver, coach og musikhealer. Hans evne til spontant at omdanne rummets energi, gør oplevelsen unik og kan have en stærk indflydelse på hjertets vibrationer. Søren har spillet over 200 kærlighedskoncerter, har skrevet tre bøger om at gå på den indre vej, og hans blogindlæg læses af tusinder.

Pris: 2495, - pr. par.

Med i prisen er altså: Kærlighedskoncert, romantisk dinner & én overnatning. (Drikkevarer er ikke inkluderet).

I bestemmer selv hvornår i ankommer og hvornår i flyver hjem.
------

FLYTIDER:
Book din billet her:
https://www.momondo.dk/
Mulige rejsedatoer:
Torsdag: Norweigen flyver direkte til Palma klokken 12.50.
Fredag: SAS flyver direkte til Palma klokken 08.00 .
Lørdag: SAS flyver direkte til Palma klokken 08:10.


Mulige afrejser:
Søndag : SAS flyver direkte til København klokken 12.00.
Søndag: Norweigen flyver direkte til København klokken 11.


HOTEL ISLA MALLORCA
C/ PILAR JUNCOSA, 7
+34 971 281 200
INFO@ISLAMALLORCA.COM


Billet for et par

Salg lukket