spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Valentinsgåtur 2021

Afholdt event

Valentinsgåtur 2021

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

01 feb 2021 kl. 00:00 - 21 feb 2021 kl. 23:59

Beskrivelse

Gå sammen hver for sig

Dyrene giver os så meget – vis dem din kærlighed med en gåtur for svigtede dyr.

Igen i år afholder Maxi Zoo Valentinsgåtur til fordel for Dyrenes Beskyttelse. Selvom Danmark er delvist nedlukket på grund af Covid-19, kan du stadig vise din bedste ven kærlighed med en god gåtur. I stedet for den traditionsfulde tur fra en Maxi Zoo butik, går vi sammen hver for sig den 14. februar. Du bestemmer selv, hvornår og hvor du vil gå - og samtidig gør du en stor forskel for svigtede hunde ved at købe billet.

Når du tilmelder dig, køber du et kærlighedsbånd til 40 kr. Pengene går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses arbejde for indsatsen for svigtede hunde. Maxi Zoo donerer yderligere 10 kr. pr. billet, så den samlede donation ved at gå med på Valentinsgåturen er 50 kr. Du kan læse mere om indsatsen her. 

Tilmeld dig gåturen og vis din støtte med et kærlighedsbånd, som kan bindes rundt om halsbåndet på din hund, selen eller snoren.

Alle deltagende kan afhente kærlighedsbåndet og en goodiebag i en lokal Maxi Zoo eller Petworld butik fra den 1. februar og frem til den 21. februar.

Bruger du Instagram? Så skriv gerne #valentinsgåtur2021, så vi kan følges virtuelt.Lokation

Din lokale Maxi Zoo, Danmark

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .