spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

VALGTRÆF I ODENSE – POLITISK VALGQUIZ MED BREINHOLT & MOGENSEN & KRISTIANSEN

Afholdt event

VALGTRÆF I ODENSE – POLITISK VALGQUIZ MED BREINHOLT & MOGENSEN & KRISTIANSEN

Fra Gratis

Sted

Dato

09 okt 2022 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

VALGTRÆF I ODENSE – POLITISK VALGQUIZ MED BREINHOLT & MOGENSEN & KRISTIANSEN 18:00

Oplev en eftermiddag spækket med TV 2´s kendte formater, politiske debatter, analyser og underholdning. når TV 2 og TV 2 FYN inviterer til VALGTRÆF i Storms Pakhus i Odense.

Du kan bl.a. se Anders Breinholt live i en humoristisk quiz med politikere efterfulgt af en særudgave af Tirsdagsanalysen med Mogensen & Kristiansen. Herefter kan du følge den store statsministerdebat med de tre kandidater på storskærm fra Storms Pakhus.

TV 2´s Valgtræf åbner kl. 15 med aktiviteter på pladsen, hvor alle er velkomne. Du kan bl.a. opleve `Tvivler-terapi` med de to politiske kommentatorer, Hans Redder og Hans Engell, debattere med en lokal kandidat og sætte dig i statsministerens stol.

Inden for i Storms Pakhus afvikles TV 2´s kendte TV-formater live – bl.a. NEWS & CO, og TV 2 Fyn præsenterer lokale politiske debatter.

(Din billet gælder til alle aktiviteter dagen igennem.)

Kl. 18:00 har vi sikret plads til, at du kan være publikum til ´Valgquizzen med Anders Breinholt´ og ´Tirsdagsanalysen´ med Mogensen & Kristiansen.

`Valgquizzen´ begynder kl. 18:25 - og derefter Tirsdagsanalysen med M&K - ´Topmødet´ med statsministerkandidaterne ses på storskærm efterfulgt af Tirsdagsanalysen Live på scenen kl. 21:30, som forventes afsluttet kl. 22:00.


PRAKTISK INFORMATION

 • Medbring din billet til Valgtræf, da dele af arrangementet er åbent for alle. Ved indgangen til Storms Pakhus, kan den ombyttes til armbånd, som giver adgang til Breinholt og Mogensen & Kristiansen.
 • Vi forbeholder os ret til at foretage sikkerhedsmæssige tjek af lokationen og af gæster og publikum
 • Det er ikke tilladt at medbringe skilte til vores event, lige som tilråb ikke accepteres
 • Det er ikke tilladt at medbringe store tasker eller kufferter
 • Der filmes i løbet af dagen på Valgtræf, og du skal derfor være indforstået med at indgå i TV optagelser

Arrangør

Lokation

Storms Pakhus Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .