Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Valuewine sommersmagning i Herlev - 15 juni

Afholdt event

Valuewine sommersmagning i Herlev - 15 juni

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

15 jun 2024 kl. 12:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

**Oplev en dag fyldt med vine og sommersol hos Valuewine sommersmagning!**

**Hvornår:** Lørdag den 15. juni 2024, kl. 12:00 - 16:00

**Hvor:** Valuewine ApS, Marielundvej 20, Herlev

**Pris:** Kun DKK 100,00

Er du vinentusiast eller blot nysgerrig på vinens fortryllende verden? Så er Valuewine sommersmagning det perfekte event for dig. Vi åbner dørene – og flaskerne – for en uforglemmelig eftermiddag under åben himmel, hvor du kan smage på over 30 forskellige vine fra nogle af de mest anerkendte vinhuse i Spanien og Sydafrika.

Kom og oplev den sprudlende Cava fra Castell Sant Antoni, dyk ned i de komplekse smagsnoter af kultvinen Clio's ældre årgange, og lad dig forføre af den elegante og silkebløde Pinot Noir fra Tesselaarsdal – beskrevet som "temmelig fantastisk" af vinanmelder Søren Frank.

Men det stopper ikke her! Der er mulighed for at smage alle vores tilgængelige vine. Mangler du en bestemt vin ved smagebordene? Intet problem! Vi henter gerne en flaske fra hylden, så alle kan få en smagsoplevelse. Derudover tilbyder vi fantastiske dags-tilbud og knivskarpe priser, men kun til de fremmødte.

Og som en særlig bonus, hvis du køber vin for over DKK 1.000,- på dagen, trækker vi din entrépris fra som en rabat.

**Vigtigt at bemærke:** Køb din billet i forvejen, da tilmelding er bindende og billetterne ikke refunderes ved udeblivelse. Skulle der være for lav tilmelding, forbeholder vi os retten til at aflyse eventet.

Sæt kryds i kalenderen, tag venner og familie under armen, og gør dig klar til en dag, hvor gode vine, gode tilbud og godt selskab går op i en højere enhed.

Vi glæder os til at se dig til en sommerdag i vinens tegn hos Valuewine!

Arrangør

Lokation

Valuewine ApS, Marielundvej 20, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .