Event aflyst

Vandkunsten: Mangfoldighed og kærlighed

Gratis

Sted

Dato

12 okt 2021 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Besøg Vandkunsten i maskinrummet og lev dig ind i arkitekternes arbejde, når de forelsker sig i det, som er: i de store sociale boligområder, både elskede og udskældte.

Fra sociale genbrugsstrategier til vigtige lektioner i bevaring. Danmarks store almene boligområder blev opført i 1960erne og 70erne og har nu politisk bevågenhed og behov for omfattende renoveringer. Områderne er på samme tid udskældte og slidte, men rummer også kultur, fællesskaber og masser af rumlige og landskabelige kvaliteter, som får et løft med helhedsrenoveringer. Tegnestuen Vandkunsten er en af landets mest anerkendte boligtegnestuer, der startede i modstand mod ’burhønsbyggeriet’ i 1970erne. I dag arbejder tegnestuen med renovering og transformation af nogle af de selvsamme boligområder, som nu får mere identitet og stærkere sociale rum. Nu, som vi står midt i en klimakrise, hvad kan erfaringerne med omsorgsfuld renovering så lære os i den cirkulære omstilling, hvor vi skal forvalte en tredobbelt bundlinje i form af kultur, kroner og CO2?

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Vandkunsten Vandkunsten, Krudtløbsvej 14, 1439 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .