eventet sluttede

Vandplante // Vand-terrarium Workshop

DKK 250,00

Sted

Dato

23 maj 2020 kl. 14:30 - 16:30

Beskrivelse

Lav dit eget vand-terrarium, vi bruger vandplanter og de nødvendig materialer. Vi mødes i butikken på Tyrolsgade 7 og tilbringer de næste 2 timer i selskab med hinanden og laver sammen de smukkeste vand-terrarier. Her vil være et udvalg af forskellige planter og sten, du laver selv dit eget vand-terrarium fra bunden og dekorerer den efter eget ønske. Efter workshoppen er du klogere vandplanter, du ender med dit eget undervandskunstværk i form af et vand-terrarium. 

Med din billet får du en vandplante, en glasvase samt materialer. Til workshoppen vil der være et udvalg af flere vandplanter og større glas som du vil have mulighed for at tilkøbe til workshoppen.

Vi sørger for alle materialer, planter og glas, snacks og drikkelse. 

Workshoppen er rettet mod voksne, men børn over 15 års alderen er velkommen i selskab med en voksen. 
I forbindelse med workshoppen vil der være -20% på alle LEERBAEK-produkterne i butikken.

Dato: Lørdag d. 23.05.2020 
Tid: 14.30-16.30
Pris: 250 kr. 

Arrangør

LEERBAEK er en designvirksomhed der designer alt indenfor plante-interiør. Virksomheden holder til i lokalerne på Tyrolsgade 7, 2300 - her afholdes workshops, foredrag og pop-up shops. 

Lokation

LEERBAEK LEERBAEK, Tyrolsgade 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .