spring til hovedindhold

Vandre kursus

Vandre kursus

Fra DKK 1.275,00

Sted

Dato

11 aug 2024 kl. 13:00 - 17:00

Beskrivelse

Tag det første skridt mod dine drømme om lange vandreture og en bedre fysisk form!

Er 2024 året, hvor du endelig tager dig selv alvorligt og forpligter dig til at nå nye mål? Måske drømmer du om at erobre stierne, udforske naturen og føle den ultimative frihed ved at vandre gennem smukke landskaber? Eller ønsker du bare at løfte din fysiske kondition til et nyt niveau?

Velkommen til Ad sti afsteds spændende vandrekursus, hvor du ikke kun bliver klar til de lange vandreture, men også bliver en del af et inspirerende fællesskab af ligesindede vandreentusiaster. Vi tror på, at rejser er bedst, når de deles, og at målene er lettere at nå, når man har støtte fra andre.

Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, og vi arbejder sammen for at opbygge din fysiske styrke og mentale udholdenhed. Mellem mødedatoerne supplerer du med at træne på egen hånd.

Her er hvad du kan forvente:

 • Vi mødes og går sammen, så du kan nyde godt af det sociale samvær og støtten fra dit hold.
 • Vi træner os op til at gå 20 km pr. dag, så du kan være forberedt på de lange strækninger.
 • Vi lærer at bære den nødvendige vægt i rygsækken, så du kan være godt forberedt til enhver udfordring.
 • Vi drøfter vigtige emner som udstyr, overnatning og meget mere, så du kan føle dig tryg og forberedt på dine eventyr.
 • Vi støtter hinanden gennem hele forløbet via en dedikeret lukket Facebook-gruppe, hvor du kan finde motivation, rådgivning og støtte fra dit vandrehold.
 • Når kurset slutter får du de vigtigste pointer i et samlet dokument, så du altid kan finde det frem, som forberedelse til dine egne vandreeventyr.

Vi mødes syv gange fra midten af august og ind i efteråret, hvor vi sammen udforsker og lærer. Og vi starter med en spændende tema-eftermiddag, hvor du får mulighed for at høre om mine egne erfaringer fra f.eks. den fantastiske 800 kilometer lange vandring på den franske Camino.

Mødedatoer:

- Søndag d. 11. august

- Søndag d. 18. august

- Søndag d. 1. september

- Lørdag d. 15. september

- Søndag d. 29. september

- Søndag d. 13. oktober

- Mandag d. 14. oktober (aften)

- Søndag d. 10. november

For at sikre et givende og engageret miljø kræver holdet mindst 5 tilmeldte senest d. 1.august. Efter tilmeldingsfristen modtager du en datoliste, samt mødesteder for vores ture via e-mail, så du kan planlægge din rejse mod nye eventyr.

Er du klar til at tage det første skridt mod en spændende rejse mod bedre fysisk form og uforglemmelige vandreeventyr? Tøv ikke med at tilmelde dig i dag og bliv en del af Ad sti afsteds vandrehold!

Arrangør

Ad sti afsted v/ Malene Hjøllund hjælper dig til et bedre mentalt helbred gennem Naturcoaching, mindfulness og vandring. Jeg arrangerer guidede vandreture i den Lollandske natur, mindfulness forløb og andre events med vandring og mindfulness i centrum. Alt sammen for at fremme menneskers gen-forbindelse til naturen.

Jeg holder desuden foredrag med udgangspunkt i sin 800 kilometer lange vandring på den franske Camino.

Lokation

Toreby Sidevej 4, 4920 Søllested

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder