Vandretur i Vejle ådal

20 jun 2020 kl. 09:00 - 17:00

Spjarupvej 22, 6040 Egtved

VEJLE ÅDAL // NATURPARK
UDFORDRENDE TERRÆN// GUIDE
INCL. FROKOST

Kom med ud og mærk vinden i håret, syren i benene og få nogle røde kinder samtidig med at du får en god naturoplevelse i fællesskab med andre.

Du kommer forbi den kendte kunstner Robert Jacobsen og Jean Clareboudts imponerende skulpturpark i Tørskind grusgrav og når du har besteget runkenbjerg som er et ”bjerg” midt i Ådalen, er der tid til at du kan du ranke ryggen og nyde udsigten inden turen går videre i ådalen.

Vi gør et mindre stop hos Bindeballe købmandsgård, hvor der er toiletter og selvfølgelig købmandsbutik med et helt særligt udvalg af kvalitetsvarer.

VARIGHED
Vandreturen strækker sig over ca. 8 timer med varierende underlag

PROGRAM
Forvent ca. 21 km i udfordrende bakket terræn i et frisk fælles tempo der justeres efter gruppen. Til frokost serveres en kvalitets sandwich og en sodavand/kildevand.

ADRESSE // PARKERING
Fælles start og slut på adressen Spjarupvej 22, 6040 Egtved ( der er en græs P-plads 50 meter fra adressen hvor vi mødes )
Start kl. 09.00 og slut kl. ca. 17.00

HUSK // KOM FORBEREDT
Det anbefales at tage tøj på efter lag-på-lag-princippet, så du kan tilpasse dig en krævende og aktiv tur, der giver varmen. Vi anbefaler, at alle deltagere medbringer 1-2 liter vand, regntøj og de gode vandre sko/støvler.

PRIS
Pris for deltagelse, inkl. guide, sandwich og sodavand/kildevand.

375 kr. + gebyr