Vandretur på Eskilsø i Roskilde Fjord

eventet sluttede

Vandretur på Eskilsø i Roskilde Fjord

Billetter fra DKK 20,00

Sted

Dato

14 sep 2019 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

Den 14. september klokken 10 til 14 kan du sejle med ud til Eskilsø. Turen starter ved Eskils færgeleje, skovvejen 38, Skibby, hvorfra turen går over vandet og ud på øen.

Med på turen er Liv Holm, som er naturvejleder i nationalparken, og Sam Christensen, som er nationalparkens sejlende medarbejder og Naturstyrelsens opsynsmand på fjorden.

Oplev øens rige natur og kulturhistorie

Eskilsø rummer flere tusinde års historie. Fra primitive stenalderfolk til munke, der huserede øen i 1100-tallet og op til i dag, hvor øen er beboet af en enkelt familie.

Turen går til fods langs stier og kyst, hvor naturen, roen og kulturen danner rammen om turens fortællinger.

Nationalparken gør en stor indsats for naturplejen og for at øens rige fugleliv trives.

Måske er vi heldige at se havørnen, som har rede tæt ved, eller de mange tusinde troldænder, gæs og vadefugle, der snart trækker sydpå.

Hør også om nationalparkens arbejde for biodiversiteten. Blandt andet regulering af ræv og rotter, som kan være et stort problem på fjordens øer og holme.

Medbring gerne kamera, kikkert, mad og drikke, eventuelt kaffe og praktisk tøj og sko efter vejret. Der er redningsveste til alle.

Der er plads til 30 gæster på denne tur, som koster 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn. Tilmelding er påkrævet. Ved for meget vind og regn aflyses arrangementet.

Arrangør

Skjoldungernes Land er Sjællands første nationalpark. De 170 km2 rummer enestående natur og kulturhistorie i smukke landskaber kun 30 min. fra København

Lokation

Eskils Færgeleje Eskils Færgeleje, Skovvejen 38, Skibby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .