Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vandring omkring Skamlingsbanken

Afholdt event

Vandring omkring Skamlingsbanken

Fra Gratis

Sted

Dato

22 jun 2024 kl. 15:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Som en del af arrangementet “Symfonien på Skamlingsbanken” den 22. juni 2024 inviteres publikum med på en indledende vandretur på ca. 2 km i de skønne omgivelser omkring Skamlingsbanken.

Skamlingsbanken er omgivet af storslået natur, men også landsbyers charme og de større byers pulserende liv. Og det er i dette område, at man finder de særlige steder, som har dannet grundlag for symfoniens tilblivelse.

Vi mødes ved Museum Skamlingsbanken klokken 15.00 og følger stierne, der snor sig gennem landskabet og åbner sig op til vidunderlige udsigtspunkter over landskabet. Der vil være musikalske og poetiske overraskelser undervejs.  

Arrangementet er gratis ved tilmelding!

Projektet er støttet af Kulturpuljen Trekantområdet, Haderslev, Vejle og Kolding Kommune, SparNord Fonden, Statens Kunstfond & Dansk Komponistforening.

Arrangør

Lokation

Skamlingsbanken | Museum Kolding, Skamlingvejen 125, 6093 Sjølund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .