Vanløse Comedy Club: Carsten Eskelund, Morten Wichmann og Mikkel Rask

06 jun 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse

Vanløse Comedy Club og Kulturstationen Vanløse præsenterer:

Carsten Eskelund, Morten Wichmann, Mikkel Rask*

Vært: Valdemar Pustelnik

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Carsten Eskelund:

Carsten Eskelund debuterede som komiker i 2000. I 2002 var han vært på comedytouren “Den Ægte Vare” og siden har han været på adskillige ture I hele Danmark.

Carsten har også været radiovært på Radio 100 FM, har medvirket flere sæsoner af “Stand-up.dk” på TV2, og både “Talegaver til Børn” og “Comedy Aid”.

Han har også skrevet material til og medvirket I en lang række tv-shows bl.a. “Gustne Gensyn” med Jonatan Spang og Brian Mørk Show. Senest var Carsten Eskelund vært på sit eget program “Quiz I en horn-lygte” på Danmarks Radio.

Carsten medvirkede i "Zulu Comedy Galla” i 2012 og havde efterfølgende premiere på sit første one man show kaldet Sådan én man selv griner af.

Morten Wichmann:

Morten Wichmann blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus 4. omgang af Comedy Fight Club. I marts 2011 startede han podcastet Fup i farvandet med Comedy Fight Club kollegaen Mikkel Malmberg.

Siden har han etableret sig som en af den danske stand-up scenes skarpeste hjerner og leverer jokes i meget høj kaliber.

Mikkel Rask

Mikkel Rask har på få år bidt sig fast i inderkredsen af dansk stand-up. Han er desuden en flittigt anvendt tekstforfatter på tv comedy programmer. Mikkels comedy er kniv skarp, og som en klassisk komiker, tager han udgangspunkt i hans egen krig mod verden omkring ham, med emner og oplevelser vi alle kan nikke genkendende til.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)

Billet

Salg lukket

Studiebillet

Salg lukket