Vanløse Comedy Club: Christian Fuhlendorff, Mark Le Fevre

01 aug 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse

Vanløse Comedy Club og Kulturstationen Vanløse præsenterer:

Christian Fuhlendorff, Mark Le Fevre*

Vært: Kasper Porsdal

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Christian Fuhlendorff:
Christian Fuhlendorff er de seneste år blevet etableret som en af landet største komikere. Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: "Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden". Og Politiken supplerede med at skrive. "En ny dansk komiker af høj klasse".
Christian sætter helt nye standarder for stand-up. Hans univers er fantasifuldt, skævt og kan til at starte med virke rodet. Men gradvis giver det hele mening, som han samler sine mange afstikkere og improvisationer i skarpe pointer, der udløser massive latterkramper.

Mark Le Fevre
Mark Le Fevre er en komiker, der er energisk, utroligt charmerende og så har han en evne til at leve sig ind i sine jokes som kun få komikere kan. Mark elsker også at indrage sit publikum, så de bliver en del af showet.

De sidste par har Mark især fået stor succes med sine facebook-videoer med bl.a. "Jyde Man".

Udover at turnere som Stand-up komiker har man kunne opleve Mark le Fêvre I radiosuccessen “Vågn Op" på The Voice, som spilekspert i Go’morn Danmark på tv2 og somtv-vært på musikprogrammet Voodoo på 7’eren.

Vært på aftenen: Kasper Porsdal

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser.)

Billet

Salg lukket

Studiebillet

Salg lukket