Vanløse Comedy Club: Torben Chris, Jacob Tingleff og Sofie Flykt

02 maj 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse

Vanløse Comedy Club og Kulturstationen Vanløse præsenterer:

Torben Chris, Jacob Tingleff og Sofie Flykt*

Vært: Valdemar Pustelnik

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Torben Chris

Der er lagt op til førsteklasses sjovhed af den politisk ukorrekte skuffe, når hurtigsnakkeren går til mikrofonen. Intet er helligt, og hvis det er, sørger Torben Chris gerne for at gå langt over stregen på en charmerende og morsom måde. Resultatet er stand-up i højeste gear, gerne bundet sammen af en rød tråd.

Torben Chris kunne i efteråret 2013 opleves i stand-up showet "Men´s room 2" på et totalt udsolgt Comedy ZOO sammen med Thomas Hartmann.

Jacob Tingleff

Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i metermål. Med ham er man sikret et show, der både byder på skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og et dybere kig ned i den politiske petriskål.

Sofie Flykt

Sofie Flykt er sidste komiker på lineuppet og er i øjeblikket aktuel som en del af Schøtministeret og kan i øvrigt opleves være virkelig sjov på de københavnske scener.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)

Billet

Salg lukket

Studiebillet

Salg lukket