Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vault City Sour-Smagning med Copenhagen Beer Traveler

Afholdt event

Vault City Sour-Smagning med Copenhagen Beer Traveler

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

10 feb 2022 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Væskebalancen Valby slår dørene op til endnu en ølsmagning i butikken 'after hours'.

Denne aften står i 'sourens tegn' og bliver en ren Vault City-affære hvor vi skal smage på 6 forskellige flasker fra de skotske sour-genier. Øllet vil blive præsenteret af Niklas (@CopenhagenBeerTraveler og Hoppy Hour) som vil dele sin begejstring for de fænomenale og kreative påfund fra bryggeriet der har været med til at sætte en ny standard for mix-fermenterede sours i Europa. Så er du nysgerrig på hvad der gør en sour sur, hvad mix-fermentering egentlig er - eller er du bare vild med øllets svar på cocktails, så er dette en smagning for dig!

Der vil blive smagt på 6 forskellige øl i tasting glas (11 cl) og serveret snacks. Selve smagningen vil vare halvanden time - efterfølgende vil der være mulighed for at handle ind - eksempelvis aftenens favorit(ter) eller andet godt til lageret.

Aldersgrænse: 18 år

Lokation

Valby Langgade 35, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .