Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

VBAR ølsmagning med Frederiksberg Bryghus

Afholdt event

VBAR ølsmagning med Frederiksberg Bryghus

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

04 feb 2022 kl. 16:30 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

VBAR er en Vinbar, men... Vi serverer også øl. Den bedste øl! Vi samarbejder nemlig med vores lokale ven "Hr. Brygmester" Claus fra Frederiksberg Bryghus. Kom med, når Claus besøger VBAR og fortæller om hele processen bag ølbrygning, som foregår under Frederiksberg Rådhus. Vi skal smage 4 gode glas á 15cl. 

Og I kan godt glæde jer. Vores gæster er nemlig lige så begejstrede for Brygmesterens øl, som vi selv er.

Vi skal smage IPA, Rådhusøl, hvedeøl og en særlig VBAR overraskelse.

VBAR serverer lidt af vores gode brød og pølse til.

Bemærk: Minimum antal gæster er 8 personer. Hvis ikke dette opnås, aflyses arrangementet og jeres billetter bliver refunderet.

PS. Som en lille ekstra gave tilbyder vi alle deltagerne 10 procent rabat på vinflasker, hvis I har lyst til at nyde god vin, inden I takker helt af for aftenen.

Arrangør

Velkommen til VBAR

Her er alle velkommen - både vineksperter, jer med interesse for at lære noget nyt og alle jer, der bare gerne vil have høj kvalitet i hyggelige, rolige omgivelser. Vi har noget til enhver smag.

Vi tilbyder vores gæster en vinbar, hvor prissætningen er value for money.

Lokation

VBAR VBAR, Smallegade 39, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .