Vegetarisk sushikursus for begyndere

07 okt 2018 kl. 12:00 - 14:00

Nose2Tail , Flæsketorvet 13A, 1711 København V


Lær at lave delikate og velsmagende vegetar sushi, der smager bedre end sushi med fisk.

Grøntsager er spændende råvarer at arbejde med, fordi de har andre smage og en anden konsistens end fisk. Vegetarsushi er mere udfordrende at lave, da der bruges andre madlavningsteknikker i tilberedning af sushi.

Den japanske omelet Tamago er fløjlsblød og svampet, når den er lavet til perfektion. Den er ret kompliceret at lave, men den kan forklares på en enkel måde. Jeg viser selvfølgelig trin for trin, hvordan du skal lave den.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til vegetarisk sushi og, de fordele der er ved, at spise vegetarisk sushi lidt oftere.
Du får en introduktion til hvilke grøntsager, der egner sig bedst til vegetarisk sushi.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med tilberedningsteknikker af forskellige sværhedsgrader såsom at grille og dampning.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker og snitter forskellige grøntsager og andre råvarer til sushi.
Du lærer at blande den perfekte japansk omelet dej.
Trin for trin lærer du at lave den japanske omelet Tamago.
Du lærer trin for trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave den japanske omelet Tamago.
Du laver en hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
I alt 22 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Pris

610 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 7. oktober 2018 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 2. oktober 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer

Privat: “Tusind tak for en virkelig dejlig oplevelse! Den perfekte blanding af læring i teori og praksis, samvær og samtale.
4 kvinder er taget hjem med mod på at lave deres egen sushi på højt niveau, uden at det virker uoverkommeligt. Vegetarsushi er mindst ligeså tilfredsstillende som den med fisk og kan varieres på mange måder”. Laura

Virksomheder: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Ticket 518910

DKK 605,00 + DKK 50,36 gebyr