Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vejle sønderskov // Højen bæk

Event aflyst

Vejle sønderskov // Højen bæk

Fra DKK 225,00

Beskrivelse

VEJLE SØNDERSKOV // HØJEN BÆK
GUIDE // INCL. FROKOST

Kom med ud og mærk vinden i håret, syren i benene og få nogle røde kinder samtidig med at du får en god naturoplevelse i fællesskab med andre.

Vi følger de fint anrettede stier i sønderskoven og videre langs Højen skov og bækken som har noget af Danmarks reneste vand ( rent som fra en bjergkilde )

Vi slutter af med en optur i Pederholmsskoven og et fint view ud over Vejle.

VARIGHED
Vandreturen strækker sig over ca. 4 timer med varierende underlag

PROGRAM
Forvent ca. 14 km i et fælles tempo der justeres efter gruppen. Til frokost serveres en kvalitets sandwich og vand.

ADRESSE // PARKERING
Fælles start og slut på adressen Damhaven 12, 7100 Vejle. Vi mødes ved Regionshusets østlige ende ved cykelskuret/halvtag
Start kl. 10.00 og slut kl. ca. 14.00

HUSK // KOM FORBEREDT
Det anbefales at tage tøj på efter lag-på-lag-princippet, så du kan tilpasse dig en krævende og aktiv tur, der giver varmen. Vi anbefaler, at alle deltagere medbringer 1-2 liter vand, regntøj og de gode vandre sko/støvler.

PRIS
Pris for deltagelse, inkl. guide, sandwich og vand.

225 kr. + gebyr

Lokation

Damhaven 12, 7100 Vejle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer