VEKSLINGER/VÄXLINGAR – KULTURO & Ordkonst

Strandgade 91, 1401 København
14 nov 2021 kl. 15:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Oplev oplæsninger, performance, musik og film, når tidsskrifterne KULTURO og Ordkonst lancerer deres nyeste numre, lavet i samarbejde under titlen Vekslinger/Växlingar.

Økonomi er udtryk for både begær og behov, og vekslinger og transaktioner mellem kultur og økonomi sker på alle planer – fra samfundets makroniveau ned til det mest hverdagslige i mødet mellem mennesker. Men hvordan fremtræder sprogets økonomi, varens effekter, kunstværkets finansielle forudsætninger?


VEKSLINGER/VÄXLINGAR
Kom med til udgivelsen af de to tidsskrifters samarbejde under titlen Vekslinger / Växlingar, hvis formål er at optrevle og fremlægge økonomiens betydning for kunsten i dag. 

På programmet er Hannibal Andersen, Love Axelsson, Samuel Teeland, Snelle og Majse Vilstrup, der alle har bidraget til tidsskrifterne. Du vil opleve oplæsninger, performance, musik og film, der alle omhandler samspillet mellem kunst og økonomi.


ARRANGEMENTET
Det danske tidsskrift KULTURO arbejder i spændingsfeltet mellem kunst, politik og litteratur, og det svenske Ordkonst fungerer som Lunds Universitets litterære tidsskrift. På baggrund af deres samarbejde vil arrangementet foregå både på dansk, svensk, norsk og engelsk.

Arrangementet varer i alt 120 min. Dørene åbner 45 min. før start, og der vil være salg fra både Ordkonst og KULTURO i salens café.

Læs mere om arrangementet og de medvirkende her på nordatlantens.dk


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen. 

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke