VELCRO

eventet sluttede

VELCRO

Billetter fra DKK 50,00

Dato

23 nov 2016 kl. 20:00 - 26 nov 2016 kl. 20:00

Beskrivelse

VELCRO ER TO, DER HAR BRUG FOR HINANDEN

Forestillingen VELCRO leger med det sanselige og flygtige, det faste og mekaniske. Skuespillerne fragmenteres i momentære relationer, der gennem musik, fysik og ord, relateres til situationer vi alle kender og har stået i.

Forestillingen er devised og udviklet gennem workshops af holdet selv og har fra start taget udgangspunkt i en scenografi, der hele vejen igennem har været visuelt og konceptuelt styrende for den kunstneriske proces.

I VELCRO (re)præsenterer vi fire forskellige relationer fordelt på otte mennesker, i én forestilling. Alle relationer fuldstændig relaterbare til et helt normalt liv, men præsenteret på en ikke helt så gennemsnitlig måde. Der er blevet skabt fire dele, som ikke følger en liniær dramaturgi, men derimod er en episk helhed, der forsøger at beskrive det moderne unge menneske: FORELSKELSE, TOMHED, SAT I BÅS, VREDE & FRUSTRATION.

Forestillingen VELCRO spiller på scenen STAGE i Huset-KBH, 4. sal. (Rådhusstræde 13, 1466 København K)

Varighed: ca. 45 min.

_
PRODUCERET AF makulator
KONCEPT & IDÉ julia holmgaard og anna skov
INSTRUKTØR anne stegler bjerrum
DRAMATIKER holdet
DRAMATURG anna maria blicher skanborg
SCENOGRAFI julia holmgaard
MUSIK KOMPONERET AF anna-kathrine madelung, cæcilie overgaard & hanne katrine rasmussen
KOSTUMER sarah winther
LYS holdet
LYSKONSULENT anders leth jensen
PRODUKTIONSLEDER nina spile
PR & PRESSE julie rylander-hansen
PLAKAT julia holmgaard & julie rylander-hansen

MEDVIRKENDE christian otto madsen, emil holmsteen, henriette bøye laursen, martin i. sørensen, lærke akita dalmose, shahbaz sarwar, sine vangsgaard olesen & viola ellehammer dasseville

MAKULATOR ER anna skov, anne stegler bjerrum, julia holmgaard, julie rylander-hansen & nina spile

Forestillingen er støttet af DATS
Tak til KVUC, TeaterHuset & Huset-KBH, Søren Arndal


Se mere på www.makulator.nu

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .