spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

“Velkommen tilbage til hverdagen” - en praktisk introduktion til personlig storytelling

Afholdt event

“Velkommen tilbage til hverdagen” - en praktisk introduktion til personlig storytelling

Fra DKK 395,00

Sted

Dato

16 sep 2017 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

Har du svært ved at komme i gang efter sommerferien? Kan du ikke huske, hvorfor du er i det her job, eller hvad der lige var så enormt vigtigt for dig, da du startede dit eget firma, eller trænger du bare til at genfinde gnisten?

Måske er det på tide at få kigget på din historie, dit “why”, det der er og har været vigtigt for dig.

Jeg kender det så godt. At miste gejsten. Jeg har haft svært ved at komme i gang efter en ferie, hvor jeg for første gang i meget, meget lang tid har været andet end mit firma, det var fedt! Men det tager tid at komme tilbage.

Derfor har jeg besluttet at holde en “Velkommen tilbage til hverdagen"-workshop i København lørdag d.16.september.

Workshoppen bliver en introduktion til personlig storytelling, med et fokus i dig og din historie. Vi kommer til at arbejde med storytelling, lytning og relationer.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde. Der er fokus på at finde historien.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, der kan huske dig på hvorfor du gør som du gør. En historie du kan arbejde videre med, dele med andre, tage frem, når du skal huske hvad der er vigtigt for dig. Og du har oplevet hvor stærkt det kan være, når vi deler vores historier med hinanden.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper fra 3-6. Til workshoppen skal du medbringe en ting eller et symbol der betyder noget i forhold til dit firma, arbejde eller liv.

Tilmelding og betaling: Gennem Billetto*, eller på mail ditte@u-story.dk for info om bankindbetaling og faktura. Prisen er 395 kr. der skal betales inden workshoppen. *Gebyr ved betaling gennem Billetto.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.

U-story arbejder ud fra processer og metoder i Digital Storytelling, samt teorier og praksisser baseret på bl.a. Annette Simmons, Brene Brown og Margot Leitman. Ditte Madvig Evald, kvinden bag U-story, har en bachelor i Litteraturvidenskab og er cand. mag. i Moderne kultur og kulturformidling og har tidligere arbejdet med kommunikation, kreativ journalistik, radioproduktion mm.

Lokation

KPH / Københavns Projekthus, Enghavevej 80, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .