“Velkommen tilbage til hverdagen” - en praktisk introduktion til personlig storytelling

16 sep 2017 kl. 10:00 - 13:00
Billetter DKK 395,00
Billetter DKK 395,00

Har du svært ved at komme i gang efter sommerferien? Kan du ikke huske, hvorfor du er i det her job, eller hvad der lige var så enormt vigtigt for dig, da du startede dit eget firma, eller trænger du bare til at genfinde gnisten?

Måske er det på tide at få kigget på din historie, dit “why”, det der er og har været vigtigt for dig.

Jeg kender det så godt. At miste gejsten. Jeg har haft svært ved at komme i gang efter en ferie, hvor jeg for første gang i meget, meget lang tid har været andet end mit firma, det var fedt! Men det tager tid at komme tilbage.

Derfor har jeg besluttet at holde en “Velkommen tilbage til hverdagen"-workshop i København lørdag d.16.september.

Workshoppen bliver en introduktion til personlig storytelling, med et fokus i dig og din historie. Vi kommer til at arbejde med storytelling, lytning og relationer.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde. Der er fokus på at finde historien.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, der kan huske dig på hvorfor du gør som du gør. En historie du kan arbejde videre med, dele med andre, tage frem, når du skal huske hvad der er vigtigt for dig. Og du har oplevet hvor stærkt det kan være, når vi deler vores historier med hinanden.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper fra 3-6. Til workshoppen skal du medbringe en ting eller et symbol der betyder noget i forhold til dit firma, arbejde eller liv.

Tilmelding og betaling: Gennem Billetto*, eller på mail ditte@u-story.dk for info om bankindbetaling og faktura. Prisen er 395 kr. der skal betales inden workshoppen. *Gebyr ved betaling gennem Billetto.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.

U-story arbejder ud fra processer og metoder i Digital Storytelling, samt teorier og praksisser baseret på bl.a. Annette Simmons, Brene Brown og Margot Leitman. Ditte Madvig Evald, kvinden bag U-story, har en bachelor i Litteraturvidenskab og er cand. mag. i Moderne kultur og kulturformidling og har tidligere arbejdet med kommunikation, kreativ journalistik, radioproduktion mm.

eventet sluttede

“Velkommen tilbage til hverdagen” - en praktisk introduktion til personlig storytelling

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke