spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Venedigs vandmærker

Afholdt event

Venedigs vandmærker

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

01 maj 2022 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Athelas Sinfonietta præsenterer et værk af Josephine Stephenson - for første gang i DK
Og der er uropførelser af Lars Klit og Erik Højsgård.

Introduktion v. Jesper Lützhøft. kl. 15.30-15.45

Sidst vi uropførte musik af Lars Klit, blev værket præmieret af Statens Kunstfond, så vi er naturligvis spændte på hvad han denne gang har tryllet frem til os vi ved det er et større værk i 4 satser med titlen Amaterasu - THE CELESTIAL SUN GODDESS. Der er en stærk japansk inspiration, som der har været i en række af hans tidligere værker.

Erik Højsgård har skrevet 5 stykker om Venedig: Vand, støv, tid, spejl, Venezia bl.a. inspireret af Joseph Brodskys pragtfulde lille bog Venedigs Vandmærker. Der vil muligvis blive læst uddrag fra bogen ved koncerten.

James Sherlock dirigerer og Frederikke Kampmann er solist i den sidste sats - hvor hun synger på 4 sprog ...

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .