Event aflyst

Venindeaften Helsingør

DKK 150,00

Sted

Dato

02 jun 2020 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

VenindeaftenTalkshow
Tag din bedste veninde under armen, og kom med til apoteket og Orklas fantastiske talkshow – et inspirerende, sjovt og hudløst ærligt talkshow om kvinder, sundhed og kropstabuer, hvor tre kendte ansigter fra Helsingør og omegn interviewes af Julia Lahme.  

Under talkshowet interviewer Julia paneldeltagerne Natasha Brock (komiker), Pernille Harbo Caspersen (kunstagent og uafhængig kurator) og Ida Rud (foredragsholder og kropsaktivist) – tre helt forskellige kvinder med vidt forskellige profiler.  

På apoteket taler vi om det
Efter talkshowet kan I besøge forskellige stande fra Vivag, Pikasol, Husk, Drogens Vital og Unikalk. Ved standene kan I prøve forskellige aktiviteter og møde jeres lokale apotek og Orklas produktspecialister, som står klar til at tale med jer om at det, vi kvinder ellers har svært ved at tale om.  

Tid & sted 
2. juni kl. 17.30-20.00  
Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2, 3000 Helsingør.  

Program 
Kl. 17.30: Dørene åbner og der serveres vin og snacks 
Kl. 18.00: Talkshowet begynder  
Kl. 18.45: Brand-standene åbner  
Kl. 20.00: Tak for i aften – og goodiebag med hjem!  

Det får du  

 • En underholdende aften med talkshow, debat og spændende aktiviteter 
 • Vin og snacks 
 • 1 voucher til apoteket  
 • 1 goodiebag med lækre produkter til en værdi af min. 450 kr.  
 • Information og rådgivning om udvalgte produkter fra Vivag, Pikasol, Husk, Drogens Vital og UniKalk 

Der er et begrænset antal billetter, så vent ikke for længe!  

Vi glæder os til at se dig og din veninde til en sjov og inspirerende aften.  

Bedste hilsner  
Orkla  

Arrangør

Lokation

Kulturværftet Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .