Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Venom Inc. + Suffocation

Afholdt event

Venom Inc. + Suffocation

Fra DKK 230,00

Sted

Dato

19 mar 2018 kl. 19:00 - 20 mar 2018 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Et af Englands mest indflydelsesrige metalbands, Venom, teamer under navnet Venom Inc. op med de amerikanske dødslegender Suffocation og Brasiliens ondeste, kvindelige thrash metal-trio til en heftig omgang forårstråd i Bombehuset.

Venom har de seneste år eksisteret i flere forskellige konstellationer. Den oprindelige frontmand Cronos har stadig sin egen Venom-inkarnation, og for tre år siden startede tidligere guitarist Mantas, bassist Tony "Demolition Man" Dolan og den oprindelige trommeslager Abaddon bandet Venom Inc. De har i år udgivet deres debutalbum ’Avé’, og de tre musikere er trods deres alder, ifølge anmeldelser i den internationale presse, langt fra blevet rustne. Venom Inc.'s debutalbum rammer nakken som en tung mukkert, der kickstarter en times headbanging til fængende, til tider Motorhead-rockende, guitarriffs i en old school blanding af thrash, speed og dødsmetal.

Med på touren er også dødslegenderne Suffocation fra New York, som er aktuelle med deres 8. fuldlængdeudgivelse ’…Of The Dark Light’. Bandet kan uden overdrivelse betegnes som kongerne af brutal dødsmetal og har siden 1988 været leveringsdygtige i teknisk guitar-riffing, hurtige blastbeats og komplekse karakteristiske breakdowns. Suffocation har i år fået tilføjet nyt og ungt blod i bandet med guitarist Charlie Errigo og trommeslager Eric Morotti, så det bliver med friskt og knivskarpt line-up, at de flænser vores sorte sale op til marts.

Supporten denne aften kommer fra thrash metal-trioen Nervosa og canadiske Aeternam, der blander ekstrem death metal med storladne melodiske riffs.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .