Venus på pakhus8

eventet sluttede

Venus på pakhus8

Billetter fra DKK 75,00

Dato

26 sep 2015 kl. 21:00 - 27 sep 2015 kl. 01:00

Beskrivelse

Venus - Sex, Love & Rock'n'Roll!

I front for Venus står Sandra Profitlich… og hende kender vi jo allerede ganske godt… ;-)
Venus er et musikalsk og visuelt rockshow baseret på begær og kærlighed til dansk rocks guddommelige kvinder. Sangene hentes hos blandt andre Sneakers, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Lis Sørensen.

På scenen hersker Sandra. Med sin rå stemme og forførende blik tager hun et fast greb om publikum. Ved sin side har hun de to smukke korsangere Sarah og Sarah. Bag de tre føres hele showet igennem af et no-nonsens rockband, der ruller den røde løber ud for deres vokaler.

Venus garanterer et uforglemmeligt show med rå girlpower, stålsat attitude og forførende udstråling - og vi garanterer, at der igen bliver fest på pakhuset.. ;-)

Vi glæder os til at se jer! :-)

Entré: kr. 75,-
Dørene åbner kl. 20.00
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis SIV&co - brasserie og restaurant eller hos Café Mocc@ - cafè
KRÆVER FORUDBESTILLING SENEST 23. SEPTEMBER 2015.
(se andre billettyper)


FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .