Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Verdens Fortælledag på Kulturværftet

eventet sluttede

Verdens Fortælledag på Kulturværftet

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

19 mar 2023 kl. 13:30 - 15:30

Beskrivelse

I forbindelse med Verdens Fortælledag fejrer #RollingStoriesDk og #Nordkystfortællerne i fællesskab den mundtlige fortælling på Bibliotek Kulturværftet søndag d. 19. marts.

Verdens fortælledag (#WorldStorytellingDay) er en fejring af den mundtlige fortælling som kunstart. Verdens Fortælledag er en svensk tradition, som i 2002 spredte sig til de andre skandinaviske lande og i dag er en verdensomspændende begivenhed. På denne dag vil der verden over blive fortalt historier over årets tema.

Årets tema er: ”Sammen kan vi”/(”Together we can”). Rolling Stories og Nordkystfortællerne vil give dig syv vidt forskellige bud på fortællinger over årets tema. Det kan være fra egne oplevelser eller fri fantasi. På Verdens Fortælledag lader vi ikke sandheden spærre for den gode fortælling. Dagen byder på fortællinger af: #Karl Erik Frederiksen, #Lisa Riiser, #Kathrine Løven Jørgensen, #Beate Richter, #Lasse Lundström, #Simon Simonsen, #Lars Schønfeldt.

Lokation

The Culture Yard, Allegade 2, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .