Event aflyst

Verdens hvidvine

DKK 250,00

Sted

Dato

16 apr 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hvidvin står ofte lidt i skyggen af de røde, særligt på disse breddegrader. Det er lidt en skam, da der findes mindst den samme diversitet som blandt de røde - og mindst den samme kvalitet! Til denne smagning kommer vi rundt i hvidvinens verden, og smager både nogle klassiske vine, men dykker også ned i mindre kendte druer, hvor der gemmer sig nogle sande perler og store smagsoplevelser!


Ved denne smagning kommer vi også vidt omkring stilmæssigt, og får svar på, hvad der for eksempel giver en vin fedme, hvad gør en vin sød eller tør, hvordan fornemmes syre i vinen og meget andet.

Til smagningen serveres lidt hapsere. Dette udgør det ikke for et fuldt måltid, så det er en god ide ikke at komme på tom mave.

Efter smagningen er det muligt at købe vinene til specialpriser, der kun gælder denne aften.

Du kan se alle vores smagninger på Pinotvin.dk

Arrangør

Pinot er en vinbutik og -bar i hjertet af Århus beliggende på hjørnet af Frue Kirkeplads og Vestergade. Vi har udover et stort udvalg af kvalitetsvine og -spiritus, en hyggelig vinbar, hvor man sidder omgivet af flasker i hyggelige rammer.

Lokation

Pinot Butik & Bar Pinot Butik & Bar, Frue Kirkeplads 1, 8000 Århus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .