eventet sluttede

Verdens Største Virtuelle Ølsmagning - SKAAL København

DKK 199,00 - DKK 369,00

Sted

Dato

14 maj 2022 kl. 14:00 - 20:00

Beskrivelse

Vær med fra SKAAL København, når vi lørdag d. 14 maj står sammen om at slå den officielle verdensrekord i ølsmagning

Du kan være med til at slå verdensrekorden fra SKAAL København, hvor hele arrangementet bliver streamet fra Tivoli København.

Det bliver en eftermiddag fyldt med underholdning, livemusik, kendte gæster og naturligvis gode danske specialøl.

Én billet dækker en smagskasse til 2 personer for 199,- inkl. 12 specialøl, som følger det live streamede arrangement. 

Når du køber pakken har du et bord fra arrangementets start, kl. 14.00, til og med kl. 19.00. Hvis du ønsker at forlænge din reservation, skal du skrive til booking.kbh@skaal.dk

Køb din billet til oplevelsen, før der er udsolgt. Der er begrænset antal pladser.

Arrangør

ØL ER VORES LIDENSKAB. SKAAL er en af Danmarks største specialølbarer, hvor du I sommerperioden, fra april til oktober, kan nyde din øl på Kultorvet - et af Københavns bedste udeserveringsområder. Læs mere på www.skaal.dk

Lokation

Skaal Skaal, Kultorvet 11, 1175 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .