eventet sluttede

Verdens Største Virtuelle Ølsmagning - Zwei Grosse Viborg

DKK 199,00

Sted

Dato

14 maj 2022 kl. 14:00 - 20:00

Beskrivelse

🎿 Kridt skiene og kom og vær med fra Zwei Grosse Viborg, når vi lørdag den 14. maj står sammen om at slå den officielle verdensrekord i Ø𝗟𝗦𝗠𝗔𝗚𝗡𝗜𝗡𝗚.

Vi samles på pisten på Zwei Grosse Viborg og streamer live fra arrangementet i Tivoli København.

Udover afterski i verdensklasse, garanterer vi en eftermiddag fyldt med 𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝗹𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴, 𝗹𝗶𝘃𝗲𝗺𝘂𝘀𝗶𝗸, 𝗸𝗲𝗻𝗱𝘁𝗲 𝗴æ𝘀𝘁𝗲𝗿 og selvfølgelig gode, danske 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹ø𝗹 🍺

👉🏻 For én billet får du en smagskasse til 2 personer inkl. 12 specialøl til 199,-

Vi har selvfølgelig en plads klar til dig fra kl 14.00 - 20.00, men ønsker du at forlænge bordet når vi åbner op for aftenens afterski, så 𝘀𝗸𝗿𝗶𝘃 𝘁𝗶𝗹 𝗼𝘀 på viborg@zweigrosse.dk ⛷

Der er begrænsede pladser.. 🚨 ..så skynd dig at få fat i en billet!

🍻😍 Vi glæder os til at se 𝗗𝗜𝗚! 😍🍻

Arrangør

Lokation

Zwei Grosse Bier Bar Zwei Grosse Bier Bar, Fælledvej 7, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .