Verdenslitteratur på Møn med Kjell Westö lørdag den 22. sept. 2018

22 sep 2018 kl. 14:00 - 17:00

Fanefjord Skovpavillon, Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby

Arrangementet lørdag er udsolgt. Prøv i stedet søndag: https://billetto.dk/da/e/verdenslitteratur-pa-mon-med-kjell-westo-sondag-den-23-sept-2018-billetter-289750/

Mød den finske forfatter Kjell Westö i samtale med journalist og historiker Adam Holm.

Lørdag den 22. september vil fokus især være på de politisk-historiske tråde i forfatterskabet, herunder romanen Luftspejling 38, og søndag den 23. september, i samtale med forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen, på de personligt-psykologiske aspekter, som i den seneste - og fremragende roman Den svovlgule himmel. Begge dage vil Jannie Faurschou læse op af de danske oversættelser.

Kjell Westö (f. 1961) er en af de store finlandssvenske forfattere i vores tid. Hans bøger udkommer på 25 sprog og han har vundet en række prestigefyldte litteraturpriser i både Sverige og Finland samt været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris to gange, før han i 2014 vandt den for romanen Luftspejling 38, som er en thrilleragtig skildring af et Finland midt i modernitetens forandringer i mellemkrigstiden.

Den nyeste roman Den svovlgule himmel (2017) strækker sig fra barndommens solblegede minder i 1960’erne til vor tids voksende mørke. Det er en mesterlig fortælling om hvordan kærlighed og venskab opstår og udvikles gennem livet, men også om hvordan vi præges af køn, klasse og tiden vi fødes ind i.
Læs mere om forfatteren, om arrangementet og om Verdenslitteratur på Møn her

Som altid ved Verdenslitteratur på Møn er tiden og fordybelsen i samtalen helt central. Forfatteren har tre timer til rådighed sammen med en interviewer og publikum. Det betyder, at samtalerne kommer i dybden – og der er god tid til oplæsning, spørgsmål og debat. Samtalerne vil foregå på svensk - dansk.

Der er bogsalg i forbindelse med arrangementet og der vil være mulighed for spisning i Skovpavillonen. Lørdag bliver det efter forfatterarrangementet og søndag serveres frokost inden arrangementet starter. Billetterne kan bestilles med eller uden spisning.

Priser:
Billet uden spisning lørdag eller søndag: 325 kr.
Weekendbillet: 600 kr. (u/ mad) UDSOLGT
Buffet lørdag kl. 17.30 eller frokost søndag kl. 12, begge dage med mulighed for vegetarmenu, kan tilkøbes for 150 kr. Priserne er inkl. billetgebyr.
Hvis du ved bestillingen ikke har fået købt menu til lørdag kan du gøre det her: https://billetto.dk/da/e/verdenslitteratur-pa-mon-buffet-lordag-den-22-sept-billetter-290256/

Det er også muligt at købe frokost lørdag før arrangementet. Dette bestilles direkte hos Fanefjord Skovpavillon, tlf. 55 81 73 67

Medbragt mad og drikke kan ikke indtages på området.