spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Verdenspremiere på HØST - en forestillingen om relationen mellem mennesker og muld

Afholdt event

Verdenspremiere på HØST - en forestillingen om relationen mellem mennesker og muld

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

18 maj 2021 - 19 maj 2021

Beskrivelse

HØST er en sanselig og usædvanlig forestilling om relationen mellem mennesker og muld. Projektet skabes af kunstnere, der også har rødder i Vestjylland, bl.a. koreograf Tina Tarpgaard fra Opsund, og musiker Lars Greve og fotograf Fryd Frydendal fra Hvide Sande, som bla. lavede  værket "Solhverv" sammen .

I HØST kan du både opleve en rystende scene, som fungerer som en højtaler, en scenografi lavet af græs, og to internationale dansere; en flamingodanser og en moderne danser.

Forestillingen HØST handler om at arbejde med kroppen - som danser og som landmand - og på vores forhold til naturen og jordbrug. Scenografien består af en høj græsscenografi som elever fra Stadil-Vedersø Friskole har hjulpet med at så, som vil blive høstet midt på scenen, af to dansere Hilde og Jossette. Deres forskellige dansebaggrunde smelter sammen mens de sætter krop og ord på det fysiske arbejde, der ligger i at dyrke jorden og dyrke dansen. Alt sammen på en scene, omdannet til en gigantisk højtaler hvorfra musikkens vibrationer sætter både scene og dansere i bevægelse. Det bliver et højst usædvanlig værk, som både skal ses, høres og mærkes!

Forestillingen bliver kulminationen på en række besøg og workshops i Vedersø og omegn som især gennemføres i foråret, hvor danserne bl.a. kommer til at arbejde som dagslejere og får 'jord under neglene' i mere end én forstand.

HØST har verdenspremiere på Vedersø Kulturcenter før forestillingen spiller på Landsbylaboratoriet i Holstebro og under CPH Stage i København og Teater Momentum i Odense. Forestillingen er gratis og efter premieren d. 18. maj byder vi på et lille glas. Da der er begrænset antal pladser grundet corona, skal billetterne forbookes.

Forestillingen spiller d. 18. og 19. maj kl. 19.30 og varer ca. 1 time
CORONA: Alle voksne/unge fra 15 år og opefter skal kunne vise et gyldigt coronapas samt ID ved indgangen.

Koreograf: Tina Tarpgaard
Medskabende danserkunstnere: Hilde I. Sandvold og Jossette Reilly
Komponist, lyddesign og producent: Lars Greve
Lyddesign: Jakob Høyer
Lysdesigner: Andreas Buhl
Lydproduktion: Mikkel Larsen
Kostumedesigner: Inbal Lieblich
Produktionsleder: Karl Sørensen
Kunstfotograf: Fryd Frydendahl
Fotograf assistent: Alva le Febvre
Kreativ producent. Carlos Calvo
PR: Ida Fredericia
Praktikant: Yeong-Ryan Suh
Ikonfotograf: Søren Meisner

HØST er produceret af recoil performance group med en specialdesignet lydside skabt af Resonerende Rum

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Bikubenfonden, William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Augustinusfonden og Københavns kommune.

Tak til: Stadil-Vedersø Friskole, Ulla Sommer, Tina Switzer, Jens Ulrik og Mette Tarpgaard, Lilly og Folmer Tarpgaard, Holstebro Kommune, Landsbylaboratoriet, Kai Bredholt, Odinteatret, Helle Kamp og Børge Overgaard, Sheila De Val Madsen, Udviklingsplatformens Udlånsbank, KFUM-Spejderne, Hans Tinus Kristjánsson.

Lokation

Vedersø Kulturcenter Vedersø Kulturcenter, Vesterhavsvej 49, 6990 Ulfborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .