Veronica Mortensen Quartet - Drop Inn's Jazzfest

05 jul 2020 kl. 20:00 - 22:00

Billetter DKK 180,00

Deltag med venner

Savner du også muligheden for at opleve sommerjazzen i år? I så fald er her en god lejlighed til det, ifm en række koncerter på Drop Inn i jazzfestivalperioden.

Veronica Mortensen er en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og ligefremme tilgang til den nordiske jazzgenre, er højt elsket af publikummer overalt og anmeldere roser både hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands. Veronica Mortensen er både en skattet sangerinde og en begavet sangskriver, hvilket bl.a har indbragt hende et hæderslegat af komponistforeningen Danske Populær Autorer. Mød en af vores bedste sangerinder sammen med sit fantastiske orkester.

VERONICA MORTENSEN • VOKAL
MADS BÆRENTZEN • KLAVER
ANDERS FJELDSTED • BAS
RASMUS LUND • TROMMER


Se mere på www.veronica.dk

Veronica Mortensen er en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og ligefremme tilgang til den nordiske jazzgenre, er højt elsket af publikummer overalt og anmeldere roser både hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands. Veronica Mortensen er både en skattet sangerinde og en begavet sangskriver, hvilket bl.a har indbragt hende et hæderslegat af komponistforeningen Danske Populær Autorer.


Se mere på www.veronica.dk