Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vesta

Afholdt event

Vesta

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

13 september 2019 - 22 september 2019

Beskrivelse

Opdag en ny verden ude i skoven…

Rundt om en bålplads ude midt i skoven sidder vi, mens vi lytter til lokale historier, der langsomt forvandler sig til myter. Fortælleren er en mystisk kvinde – vores vært, denne sensommeraften. En stor gryde står over den knitrende ild og bobler, mens musikken akkompagnerer skovens lyde.

VESTA er en intim oplevelse midt ude i Pinseskoven med historiefortælling, hvor ilden og omgivelserne skaber en tidløs følelse af fællesskab, familie og hjem.

Praktisk information - vigtigt!

Vi mødes på Naturcenter Amager, Granatvej 3, 2770 Kastrup. Derfra cykler vi i samlet flok ud til spillestedet – medbring derfor din egen cykel.

Har du ikke mulighed for at medbringe din egen cykel er det også muligt at leje en cykel for 30 kr. på Naturcenter Amager. NB! Der skal gives udtryk for ønske om at leje cykel ved booking. 

Billetter

Det er gratis at opleve “Vesta”. Dog kræver det at man tilmelder sig ved at booke gratis billet.

Spilleplan og spillested

Det er muligt at opleve "Vesta" på følgende datoer og tidspunkter:

Fredag d. 13/9 kl. 19.00
Lørdag d. 14/9 kl. 19.00
Søndag d. 15/9 kl. 19.00

Fredag d. 20/9 kl. 19.00
Lørdag d. 21/9 kl. 19.00
Søndag d. 22/9 kl. 19.00

På dagen, hvor du skal opleve forestillingen, møder du op på Naturcenter Amager, Granatvej 3, 2770 Kastrup. Der vil være nogen, der kan tage imod dig, 30 minuter inden forestillingens start. Herfra cykler vi sammen ud til stedet på fælleden, hvor forestillingen foregår.

Inkl. cykeltur til og fra spillestedet tager oplevelsen samlet ca. 2½ time.

Forestillingen er produceret med støtte fra Tårnby Kultur- og Fritidsudvalg, i samarbejde med Tårnby Naturskole.

Tak til Naturcenter Amager, Naturstyrelsen, Amager Skovhjælpere.

Arrangør

GLiMT Amager er et lille storbyteater med base i Amager Vest. Teatret udspringer af det professionelle scenekunstkompagni GLiMT, der blev skabt i 2002 af Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen. GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. GLiMT arrangerer forestillinger, workshops og masser af andre aktiviteter. Følg med i vores mange forskellige aktiviteter på vores hjemmeside: www.glimtamager.dk  

Lokation

Naturcenter Amager Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .