Vesta

Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup

Opdag en ny verden ude i skoven…

Rundt om en bålplads ude midt i skoven sidder vi, mens vi lytter til lokale historier, der langsomt forvandler sig til myter. Fortælleren er en mystisk kvinde – vores vært, denne sensommeraften. En stor gryde står over den knitrende ild og bobler, mens musikken akkompagnerer skovens lyde.

VESTA er en intim oplevelse midt ude i Pinseskoven med historiefortælling, hvor ilden og omgivelserne skaber en tidløs følelse af fællesskab, familie og hjem.

Praktisk information - vigtigt!

Vi mødes på Naturcenter Amager, Granatvej 3, 2770 Kastrup. Derfra cykler vi i samlet flok ud til spillestedet – medbring derfor din egen cykel.

Har du ikke mulighed for at medbringe din egen cykel er det også muligt at leje en cykel for 30 kr. på Naturcenter Amager. NB! Der skal gives udtryk for ønske om at leje cykel ved booking. 

Forestillingen er for voksne.

Billetter

Det er gratis at opleve “Vesta”. Dog kræver det at man tilmelder sig ved at booke gratis billet.

Spilleplan og spillested

Det er muligt at opleve "Vesta" på følgende datoer og tidspunkter:

Fredag d. 13/9 kl. 20.00
Lørdag d. 14/9 kl. 20.00
Søndag d. 15/9 kl. 19.00

Fredag d. 20/9 kl. 20.00
Lørdag d. 21/9 kl. 20.00
Søndag d. 22/9 kl. 19.00

På dagen, hvor du skal opleve forestillingen, møder du op på Naturcenter Amager, Granatvej 3, 2770 Kastrup. Der vil være nogen, der kan tage imod dig, 30 minuter inden forestillingens start. Herfra cykler vi sammen ud til stedet på fælleden, hvor forestillingen foregår.

Inkl. cykeltur til og fra spillestedet tager oplevelsen samlet ca. 2½ time.