eventet sluttede

Vestbo Trio

DKK 100,00

Sted

Dato

08 feb 2019 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Mange vil kende Vestbo Trio fra deres samarbejde med Uffe Steen Trio, som både i 2017 og 2018 spillede hos os på deres turné. Begge aftener var en succes, hvor Vestbo Trio vandt mange nye fans blandt publikum. Derfor er vi glade for 8/2-2019 at kunne præsentere Vestbo Trio, som er på turné med deres nye album "Gentlemen..."

Trioen har med det nye album gjort et vaskeægte scoop: Albummet er indspillet i British Grove Studios i London, et af verdens bedste lydstudier, hvis ejer Mark Knopfler er en guitarlegende af de helt store. De høje ambitioner indfries på "Gentlemen..." der er et solidt album med suveræn lydkvalitet. Albummet udgives på LP, CD, som download og stream.

Har du endnu ikke oplevet Vestbo Trio, så har du noget godt i vente: Trioens instrumentale musik har en særlig charme, som låner fra både jazz, blues og pop. Resultatet er instrumental musik, som også er for dem der ellers ikke lytter til denne genre.

"Gentlemen..." udkommer 11/1-2019

www.vestbotrio.com

Eddi Jarl: Trommer

Jesper Smalbro: Bas

Michael Vestbo: Guitar

Arrangør

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .