Vesterbro Julehjælpskoncert - søndag d. 11/12

Vesterbro Julehjælpskoncert - søndag d. 11/12

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 dec 2022 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

Søndag fra kl. 11:00-16:00 er der børneunderholdning på programmet til Vesterbro Julehjælpskoncert. Tikke Takke leverer sjov og farverig musik og senere på dagen kommer Oliver Zahle, Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff forbi og læser julehistorier op. Eftermiddagen afsluttes med en koncert af den tidligere Eurovisionvinder Emmelie De Forest.

Kl. 11:00 Tikke Takke
Nips Nips Nips! Tikke Takke får hele familien på dansegulvet. Et forrygende band, der legende og virtuost spiller de dejlige Tikke Takke sange, og krydrer dem med improvisationer. Helt nye danske ‘klassikere’ der fornyer en tradition af sangskrivning for børn. Tikke Takke Trio turnerer for Levende Musik i Skolen, og findes på scener over hele verden, hvor der spilles god musik for børn.

Kl. 12:00 Oliver Zahle
Oliver Zahle kommer forbi og læser julehistorier op.

Kl. 13:00 Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft
Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft læser julehistorier op, synger sange og spreder julehygge mens der vil være mulighed for, at børnene kan lave guirlande og andet julepynt.

Kl. 14:30 Emmelie De Forest
I januar 2013 vandt Emmelie de Forest det danske Melodi Grand Prix og i maj måned Eurovision Song Contest i Malmø. Hun har siden da løbende udgivet singler, hvor hendes seneste single "Typical Love Song" har fået en del airplay på danske radiokanaler.

Arrangør

Musikforeningen Vesterbro er en musikforening under folkeoplysningsloven, der har over 430 medlemmer og råder over 15 øvelokaler rundt omkring i København. Foreningen har igennem en lang årrække været en drivkraft i at skabe bedre forhold for musikken i københavnsområdet og arbejder i den forbindelse sammen med en lang række lokale institutioner og aktører i sit arbejde for at fremme forholdene for det musikalske vækstlag. Foreningen afvikler årligt omkring 200 showcase-koncerter, hvor unge musikere får mulighed for at prøve kræfter med at optræde live.

Lokation

Vestauranten, Tietgensgade 65, 1704 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .