​Vesterbros vanvittige vilde virak - 25-året for Dan Turélls død

15 okt 2018 kl. 20:00 - 21:30

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, Gildesalen, 1758 København

Kultur Vesterbro markerer i samarbejde med beatpoeten og tidligere vinder af Dan Turéll-prisen Claus Høxbroe, 25-året for Dan Turélls død, 15. oktober 2018. Det sker med et storstilet show. Høxbroe har fået frie hænder til at sammensætte en ganske særlig aften, der fejrer skriften, alfabetet og ikke mindst den folkekære Onkel.

OPLEV BLANDT ANDRE:

  • CLAUS HØXBROE
  • MONIQUE MAI & LARS BAUNKILDE
  • TOBIAS LARSEN
  • JAKOB HALLGREN
  • Med flere.


CLAUS HØXBROE

Siden debuten i 2006 har den prisvindende digter Claus Høxbroe udgivet 13 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 2.500 gange fordelt på otte lande. Er aktuel med rejse-digtsamlingen 'Morgenen arbejder på en ny sol'.

Læs mere: www.facebook.com/claushoxbroe


MONIQUE MAI & LARS BAUNKILDE

Monique Mai giver troubadourånden nyt liv, med sine sange, som er velbevandret på de danske samt udenlandske scener. Netop hjemvendt fra San Francisco, beatpoesiens by, beretter hun om byens larm og skæbner akkompagneret af akustisk guitar, mundharmonika og Lars Baunkilde på kontrabas. Denne aften vil hun tage udgangspunkt i sine dansksprogede sange.

Læs mere: www.facebook.com/MoniqueMaiMusic/

TOBIAS LARSEN

Siden 2010 har han optrådt på alt fra klubscener til festivaler og spillesteder, særligt med sit band Katolysik, der i 2016 udgav deres første album 'Live at Jazzhouse'. I 2016 udkom også hans første digtsamling 'Undervejs', der i 2018 blev fulgt op af samlingen ´Gadelygter//Birketræer'. Foruden samlingerne har Tobias også udgivet tre af sine eksklusive håndlavede såkaldte Ep-bøger. Udkommer med digtsamlingen 'Pendulet' i 2019.

Læs mere: www.facebook.com/tobias.larsen.752

JAKOB HALLGREN

Vinder af Publikumsprisen til Poesiens Dag 2006 og Danmarks Mester i poetry slam 2012. Har derudover været sommerdigter på P3 og Radio 24-7, og er lige så vesterbrosk som Sommersted og stegt flæsk på Klubben.

Entrébillet

Salg lukket