Vestjyllands største fyrværkerishow 2017

31 dec 2017 kl. 16:30 - 17:00

Mejdal Stadion (v/ hallen), Slåenvej 65, 7500 Holstebro


GØR NYTÅRSAFTEN HELT UFORGLEMMELIG

Mejdal-Halgård inviterer igen i år alle interesserede i Holstebro og omegn til et brag af et nytårsshow, som ikke er set i Vestjylland i flere årtier. Der er garanti for en helt speciel oplevelse, som kun kan sikre en fantastisk nytårsaften – for både små og store.

Nytårsshowet bliver styret af vores lokale fyrværker Gunnar Knudsen, der leverer fyrværkerishows til bl.a. Tivoli og Legoland. Gunnar Knudsen er derudover regerende Danmarksmester i fyrværkerishows, og ved derfor, hvad der skal til for at lave et fyrværkerishow i verdensklasse.

Det fantastiske fyrværkerishow kommer til at vare ca. 15-16 min.

PRAKTISKE DETALJER

Tid: 31. december 2017 kl. 16.30 (KOM I GOD TID)

Sted: Mejdal Stadion v/Mejdal Hallen, Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro

BILLETPRIS

  • Barn (0-2 år) gratis
  • Barn (3-15 år) 75 kr. + billetgebyr
  • Voksen (16 år +) 125 kr. + billetgebyr

Billetterne efter 31. januar sælges frem til den 31. december 2017. Der tages dog forbehold for at billetterne må meldes udsolgt inden.

PARKERING

Det opfordres til, at alle der kan gå eller cykle gør dette. Til dem der kommer i bil, anbefales det at komme i GOD TID, da parkeringsmulighederne er spredte, og der må forventes gå-tid til Mejdal Stadion.

I december måned vil der bliver lagt et parkeringskort op på facebook-siden ”Fyrværkerishow i Mejdal-Halgård”, hvor parkeringsmulighederne fremgår. Parkering er på eget ansvar.

Der opfordres endnu engang til at komme i god tid, da showet starter til tiden.

ADGANG TIL STADION

Alle skal fremvise og have scannet gyldig billet ved indgang til Mejdal Stadion. Der vil være flere indgange, hvilket vil fremgå af skilte. Det er KUN disse indgange, der kan blive benyttet af sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder også, at der vil være vagter. Det er simpelthen for at kunne opretholde sikkerheds-afstande.

Der vil være mulighed for at komme ind på Mejdal Stadion fra kl. 15.30.

SIKKERHED

På Mejdal Stadion vil der være markeret et kæmpe område, hvorfra tilskuerne kan se det fantastiske show. Uanset placering, vil man kunne se showet, så en plads bagved giver ligeså god udsyn som foran. Det er MEGET vigtigt, at der udvises respekt for afmærkningen, da dette sker, så sikkerhedsafstandene overholdes.Voksenbillet (16 år+)

Salg lukket


Børnebillet (fra 3-15 år)

Salg lukket