VESTJYLLANDS STØRSTE FYRVÆRKERISHOW 2019

eventet sluttede

VESTJYLLANDS STØRSTE FYRVÆRKERISHOW 2019

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

31 dec 2019 kl. 16:30 - 17:00

Beskrivelse

GØR NYTÅRSAFTEN HELT UFORGLEMMELIG

Mejdal-Halgård inviterer for 4. gang til et brag af et nytårsshow, hvor fantastisk fyrværkeri går hånd i hånd med skøn musik. Der er garanti for en helt speciel oplevelse, som kun kan sikre en fantastisk nytårsaften – for både små og store. I år er der mulighed for at komme ind i Mejdal Hallen, hvor der er aktiviteter for børnene og mulighed for at købe lidt godt til ganen. 

Nytårsshowet bliver styret af vores lokale fyrværker Gunnar Knudsen, der leverer fyrværkerishows til bl.a. Tivoli og Legoland. Gunnar Knudsen er derudover regerende Danmarksmester i fyrværkerishows, og ved derfor, hvad der skal til for at lave et fyrværkerishow i verdensklasse.

Det fantastiske fyrværkerishow kommer til at vare ca. 15 min.

PRAKTISKE DETALJER

Tid: 31. december 2019 kl. 16.30 (INDGANGENE LUKKES KL. 16.15 - kom i god tid)

Sted: Mejdal Stadion v/Mejdal Hallen, Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro

BILLETPRIS

 • Barn (0-2 år) gratis (SKAL også have billet)
 • Barn (3-14 år) 80 kr. + billetgebyr 
 • Voksen (15 år +) 130 kr. + billetgebyr

BONUS VED KØB SENEST 29. DECEMBER 2019

Køber du din billet SENEST den 29. december får du 20% i rabat på udsalgsprisen, når du handler fyrværkeri (og nytårstilbehør) hos HM Fyrværkeri, Viborgvej 85, Mejrup, 7500 Holstebro ved fremvisning af din billet. HM Fyrværkeri forhandler kun fyrværkeri er designet af fyrværker Gunnar Knudsen, som er manden bag fyrværkeriet til Vestjyllands Største Fyrværkerishow og Tivoli og Legolands faste fyrværker.

Brug af rabat skal ske hos HM Fyrværkeri på nævnte adresse i perioden den 27., 28 eller 29. december 2019 i åbningstiden fra kl. 10.00-18.00). 

PROGRAM

 • Kl. 14.30:  Indgangene åbnes – Mejdal Hallens Café åbner
 • Kl. 14.30:  Tegnekonkurrence for børn starter i Mejdal Hallen
 • Kl. 15.00:  DJ starter nytårsfesten på Mejdal Stadion
 • Kl. 15.30:  Konferencier Peter Bækkelund Rasmussen varmer op
 • Kl. 16.00:  Tegnekonkurrencen slutter
 • Kl. 16.10:  De 20 vindere af tegnekonkurrencen råbes op på Mejdal Stadion
 • Kl. 16.15:  Indgangene lukkes
 • Kl. 16.15:  Store bolde sendes rundt blandt publikum på Mejdal Stadion
 • Kl. 16.30:  Vestjyllands Største Fyrværkerishow starter

PARKERING

Det opfordres til, at alle der kan gå eller cykle gør dette. Til dem der kommer i bil, anbefales det at komme i GOD TID, da parkeringsmulighederne er spredte, og der må forventes gå-tid til Mejdal Stadion.

På hjemmesiden www.nytårsbrag.dk og på facebook-siden Vestjyllands Største Fyrværkerishow vil der løbende blive lagt opdaterede informationer og kort op. Parkering er på eget ansvar og der må forventes ekstra transporttid pga. det store deltagerantal.

Der opfordres endnu engang til at komme i god tid, da indgangene LUKKER kl. 16.15.

ADGANG TIL STADION

Alle skal fremvise og have scannet gyldig billet ved indgangene til Mejdal Stadion. Der vil være flere indgange, hvilket vil fremgå af skilte. Det er KUN disse indgange, der kan blive benyttet af sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder også, at der vil være vagter. Det er simpelthen for at kunne opretholde sikkerhedsafstande. ALLE indgange lukker kl. 16.15.

Der vil være mulighed for at komme ind på Mejdal Stadion fra kl. 14.30.

SIKKERHED

På Mejdal Stadion vil der være markeret et kæmpe område, hvorfra tilskuerne kan se det fantastiske show. Uanset placering, vil man kunne se showet, så en plads bagved giver ligeså god udsyn som foran. Det er MEGET vigtigt, at der udvises respekt for afmærkningen, da dette sker, så sikkerhedsafstandene overholdes.

AFLYSNING

Skulle vejret være af en sådan karakter, at det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at afholde Vestjyllands Største Fyrværkerishow, vil fyrværkerishowet bliver aflyst. Dette kan ske med kort varsel. Der vil hurtigst muligt efterfølgende blive meldt en dato ud for et erstatningsshow. Billetterne refunderes ikke, men vil selvfølgelig kunne bruges til erstatningsshowet.

Lokation

Mejdal Stadion Mejdal Stadion, Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro

Headliner

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .